Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 25.06.2020 12:00
Кількість переглядів: 370

ПРОТОКОЛ № 8

ПОЗАЧЕРГОВОГО ЗАСІДАННЯ  КОМІСІЇ

З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

25 червня 2020 року                                                                                                                   с.Павлівка

Головував: Сапожник Андрій Степанович – сільський голова,  голова  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  (далі – Комісія).

Присутні: члени Комісії (Р. Бадивський, А. Павлович, В. Матвійчук), члени групи оперативного реагування (О. Стасюк, С. Лаць).

Слухали:

1. Про  продовження карантину на території області з метою  запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500.

2. Про запобігання та протидії пожежам у природних екосистемах у 2020 році, про стан утримання протипожежного водопостачання та функціонування пожежних підрозділів місцевої пожежної охорони Павлівської сільської ради.

По першому питанню:

Доповідач:  Фіть Сергій Ігорович – відповідальна особа за цивільний захист, про епідемічну ситуацію пов’язану із загрозою поширення коронавірусу.

В обговоренні взяли участь: Сапожник А.С., Стасюк О.В.

Заслухавши інформацію про поточну епідемічну ситуацію на території об’єднаної територіальної громади та виявлення нових випадків захворювання окремих жителів громади, з урахуванням обговорення та беручи до уваги вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500, якою внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» зі змінами (далі – Постанова) та рішення позачергового засідання Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Протокол № 23 від 22 червня 2020 року

Комісія ВИРІШИЛА:

1. Взяти до виконання постанову Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500, якою із урахуванням епідемічної ситуації в області продовжено дію карантину до 31 липня 2020 року, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Термін: негайно, до закінчення карантину

2. Взяти до виконання: Тимчасові рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в деяких закладах та особливості роботи об'єктів різного призначення, які затверджені Постановами головного державного санітарного лікаря; розпоряджень Керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня пов'язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 (додаються).

Термін: негайно, до закінчення карантину

 

3. Керівникам  підприємств, установ та організацій усіх форм власності, що продовжують діяльність в період карантинних заходів внести (у разі необхідності) зміни до режимів їх роботи з метою встановлення початку роботи о 9, 10 чи більш пізній годині. Зокрема, встановити початок роботи о 10 або більш пізній годині суб’єктам господарювання, які провадять свою діяльність у таких видах економічної діяльності:

- оптова та роздрібна торгівля;

- ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів;

- поштова та кур’єрська діяльність;

- тимчасове розміщування та організація харчування;

- страхова діяльність;

- освіта;

- надання соціальної допомоги;

- мистецтво, спорт, розваги та відпочинок.

Термін: до закінчення карантину

 

4. Керівникам релігійних організацій обмежити проведення заходів із суворим дотриманням існуючих вимог.

Термін: до закінчення карантину

5. Виконавчому комітету сільської ради:

5.1. Врахувати те, що дія карантинних заходів продовжується до 31 липня 2020 року.

5.2. На період дії карантину з метою обмеження скупчення громадян в транспорті та на шляхах прямування на роботу/з роботи застосування там, де це можливо, гнучкого режиму робочого часу, який, зокрема, передбачає різний час початку і закінчення роботи для різних категорій працівників, дистанційну (надомну) роботу.

5.3. Рекомендувати відділу ЦНАП проводити прийом громадян з 10.00 до 13.00 та з 14.00 до 16.00, з метою обмеження скупчення громадян в приміщенні.

5.4. Головному спеціалісту з військового обліку та бронювання сільської ради (Фітю С.І.):

5.4.1. забезпечити вжиття додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів в разі ускладнення епідемічної ситуації на території громади;

5.4.2. організувати проведення дезінфекційних заходів в громадських  місцях населених пунктів Павлівської сільської ради.

Термін: негайно, до закінчення карантину

По другому питанню:

Доповідач:  Фіть Сергій Ігорович – відповідальна особа за цивільний захист, головний спеціаліст з військового обліку та бронювання сільської ради.

В обговоренні взяли участь: Сапожник А.С.

Заслухавши інформацію про запобігання та протидії пожежам у природних екосистемах у 2020 році, про стан утримання протипожежного водопостачання та функціонування пожежних підрозділів місцевої пожежної охорони Павлівської сільської ради, з урахуванням обговорення та беручи до уваги протокол позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій № 11 від 16 червня 2020 року, листи Іваничівського районного сектору Управління ДСНС у Волинській області №№ 324 та 325 від 18 травня 2020 року

Комісія ВИРІШИЛА:

1. Інформацію взяти до уваги.

2. КП «ЖКГ Павлівської сільської ради» (В. Матвійчук) – водонапірні   вежі, які знаходяться на обслуговуванні комунального підприємства, обладнати запірною арматурою та пристроями для забору води пожежно-рятувальними автомобілями.

3. Головному спеціалісту з військового обліку та бронювання сільської ради (Фітю С.І.):

3.1. Сприяти сталому функціонуванню існуючих підрозділів місцевої пожежної охорони Павлівської сільської ради.

3.2. В населених пунктах де немає природних водотоків, водонапірних веж або неможливо забезпечити забір води із них, влаштувати пожежні резервуари об’ємом не менше 10 м3 (при наявності фінансування).

 

Голова комісії                                                                        А. САПОЖНИК

Секретар комісії                                                                     С. ФІТЬ

Члени комісії                                                                           Р. БАДИВСЬКИЙ

                                                                                                  А. ПАВЛОВИЧ

                                                                                                  В. МАТВІЙЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь