Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова нарада керівників навчальних закладів

Дата: 13.09.2017 08:26
Кількість переглядів: 808

12 вересня 2017 року в актовому залі ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Павлівка відбулась нарада керівників навчальних закладів Павлівської сільської ради, яку провела начальник відділу освіти та молоді, соціального захисту населення, медицини, культури та спорту Ніна Петренко. У нараді взяли участь головний та провідний спеціаліст відділу Неоніла Вижва та Олена Шумик.

У ході наради обговорено підготовку закладів освіти до опалювального періоду 2017-2018 років, підсумки ЗНО-ДПА-2017 та основні  орієнтири проведення ЗНО у 2018 році, участь учнів та педагогів у турнірах, конкурсах, олімпіадах, спортивних змаганнях. 

Ніна Адамівна на початку засідання наголосила на виконавській дисципліні керівників навчальних закладів та педагогічного колективу.

Як сказала головний спеціаліст відділу Неоніла Вижва, всі заклади освіти готові до опалювального сезону. В процесі завершення  завіз торфобрикетів  в котельні та паливні  шкіл, ДНЗ та клуби.

Провідний спеціаліст відділу  Олена Шумик у своєму виступі окреслила нові підходи до спільної організації культурно-масових заходів в навчальних закладах та закладах культури. Як результат, ініційовано провести зустріч педагогів-оранізаторів та клубних працівників, з метою створення спільного плану основних мистецько-просвітницьких заходів.Крім того, обговорено  підготовку до проведення свята Дня працівників освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь