Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт художньої самодіяльності в загальноосвітній школі І-ІІ ступеня с. Старий Порицьк

Дата: 08.05.2017 14:50
Кількість переглядів: 1034

 

Фото без опису

     Маленькі затишні куточки нашої памяті, такі близькі і рідні, звичні і привітні, місця, де кожен може відпочити душею. Саме у маленькому дворику рідної школи вихованці відчувають себе надзвичайно комфортно. І це не дивно, адже вона є колискою казкової країни, де усі мрії це реальність. Саме тут можна укритися від буденних тривог, захиститися від шквалів зустрічних вітрів. Ця чудова маленька і хороша школа зберігає краплини за краплинами найдорогоцінніші події життя багатьох поколінь. Берег дитинства, храм науки, країна дитячих мрій – все втілюється в єдиному понятті – рідна Старопорицька школа.

      Вже стало доброю традицією у нашій школі щовесни у святковій та урочистій атмосфері проводити творчий звіт учнівського та педагогічного колективів під гаслом «Хай в серці кожної людини живе любов до України!» . Тож і цього року школа не зрадила своїх традицій.

      У місцевому будинку культури , де відбувалося свято, були присутні заступник голови Павлівської ОТГ, начальник відділу освіти та молоді, соціального захисту населення, медицини, культури та спорту Петренко Н.А., староста Єдинак Т.В., директор школи Секунда І.Й., депутат, голова батьківського комітету Хамула О.В.,  вчителі, батьки, односельчани.

      Розпочався концерт зі слів ведучих, учениць 9 класу Ліщук І. та Мартиненко Л. про школу, та  із плетіння вінка Україні з усіх квітів, щоб кожна дитина була щаслива, жила під мирним небом. Та , на жаль, коли ніхто і подумати не міг, до нас в Україну прийшла страшна війна. Пісенне вітання для учасників АТО линули від вчителя музичного мистецтва Чернети В.В., учениці 2 класу Мозоли С., учениці 9 класу Мозоли К.

        У декламаторському жанрі вражали виразністю читання учень 4 класу Пиварчук Р., учениці 5 класу Лагода В., 7 класу Салатюк А., які читали твори Т.Шевченка та Л.Українки.

    Учениці 8 та 9 класів дивували присутніх оригінальністю танців та костюмів.

    У травні відзначаємо День матері, тому на святі складали шану матері, жінкам України. Емоційно виконали пісню учні 5 класу Бездітна В., Глух І.

     Артистичністю, сценічною виразністю голосу, оригінальністю виступу відзначилися учні у сценках :

«Кайдашева сімя» (6кл. Єлісєєва А., Базиленко М., Панасюк В.), «Сільські замальовки» ( «Міс село», «Кадриль»  ( 9кл. Бабій А., Павлючик М., Ліщук І., Мартиненко Л.).

     У залі була і виставка робіт учасників гуртка , який веде Скібчик І.С.

     Справжню майстерність, талант показали всі учні школи, які взяли участь у святі. Підготували свято педагог-організатор та вчитель музики Чернета В.В., класні керівники Новак О.М., Тарасюк Ж.С., Секунда В.І., Швайчак Р.І.

        Виступаючи, Петренко Н.А. відзначила, що звітний концерт – це прекрасне свято радості і надії, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь