Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Семінар "Стратегічне планування. Місцевий економічний розвиток для представників ОТГ південно-західних районів Волинської області"

Дата: 09.08.2017 09:45
Кількість переглядів: 1415

Фото без опису

 

     8 серпня відбувся семінар "Стратегічне планування. Місцевий економічний розвиток для представників ОТГ південно-західних районів Волинської області" за підтримки Волинського відокремленого підрозділу установи "Центр розвитку місцевого самоврядування"

     Під час роботи семінару обговорили тематику проектів місцевого та регіонального розвитку у сферах сільського господарства, туризму, місцевої енергетики тощо. Під час засідання підтримали пропозицію спільно розробляти комплексні проекти регіонального розвитку, що будуть стосуватись декількох об’єднаних громад. Також було вирішено подати пропозиції по тематиці цих проектів до профільних управлінь Волинської ОДА з метою участі у конкурсі проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу .

     У рамках роботи семінару відбулось перше засідання робочоі групи з підготовки стратегічного плану розвитку Павлівської громади. Учасники засідання дізналися про методологією стратегічного планування, розглянули та затвердили форми анкет для опитування мешканців громади та підприємців, структуру соціально-економічного аналізу, розглянуто графік розробки стратегії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь