Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Павлівській громаді відбулись урочистості та вітальна гостина до Дня працівників освіти

Дата: 29.09.2017 10:04
Кількість переглядів: 1037

   

 Кожен освітянин завжди з нетерпінням чекає першої неділі жовтня. Для всіх них це професійне свято. День, коли вітанням нема ліку, а самі працівники освіти, здається, стають молодшими на кілька років. Цього року ця дата припала на 1 жовтня. 

     28 вересня 2017 року в актовому залі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Павлівка відбулись урочистості та вітальна гостина за годи Дня працівників освіти.  До школи було запрошено керівників усіх навчальних закладів, педагогів, бібліотекарів, вихвателів ДНЗ, кухарів, технічний персонал закладів освіти, вчителів - ветеранів, чия нелегка праця на протязі багатьох років допомогла знайти себе у житті десяткам учнів та випускників.

       З вітальними словами до присутніх звернулись Павлівський сільський голова Андрій Сапожник, начальник відділу освіти та молоді, соціального захисту начелення, медицини, культури та спорту Ніна Петренко, радник голови Іваничівської районної ради, депутат Павлівської сільської ради Василь Живчин. 

       Сільський голова Андрій Сапожник в довершенння вітальних слів  вручив грамоти та подяки працівникам освіти, які багато років своєї праці присвятили освітянській ниві. 

        Грамоти начальника відділу Ніни Петренко та голови РО профспілки працівників освіти та науки отримали кращі працівники освіти.

          Справжнім сюрпризом для усіх присутніх стало вітання Василя Живчина, який вручив подяку голови Іваничівської районної ради, та солодкі подарунки для кожного навчального закладу.

     Родзинкою заходу були виступи від артистів Турійського будинку культури, яких щирими оплесками вітала велика освітянська родина Павлівської громади. Неперевершені бальні танці, які супроводжували виступи аматорів, надовго запам'ятаються присутнім.     

       Подаровані букети квітів в той день були як маленька часточка невтомних недоспаних ночей.Поза увагою не залишився жоден працівник освіти. Привітання отримали також і техпрацівники, кухарі, водії. На завершення було зроблено фото на пам’ять.

    Отож, дорогі працівники освіти,  бажаємо Вам міцного здоров'я, мужності, стриманості та великого терпіння, адже виховання та навчання ніколи не були легкою справою. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь