Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято мужності й самовідданості,лицарства й благородства

Дата: 15.10.2017 11:11
Кількість переглядів: 903

 

Фото без опису

Уже третій рік поспіль 14 жовтня  ми відзначаємо День захисника України. Ця дата обрана  не випадково, адже це День українського козацтва, Річниця створення Української  Повстанської Армії та День Покрови Пресвятої Богородиці. З цієї нагоди, на передодні свята видане відповідне розпорядження очільником громади Андрієм Сапожником, про виплату матеріальної допомоги учасникам АТО та матерям загиблих бійців АТО, що проживають на території Павлівської сільської ради.

До урочистої академії та святкового концерту  «Наша пісня, наша слава не вмре, не загине, доки є захисники в неньки - України», що відбувся 13 жовтня в КЗ РД «Просвіта» долучились і творчі колективи та окремі виконавці Павлівської громади. В піснях, які подарували:  Микола  Піварчук, Тарас Фіть, народний аматорський фольклорний колектив «Берегиня» БК с.Жашковичі, лунала подяка військовослужбовцям за захист та мир, а також побажання добра, любові та злагоди всім захисникам. Ведучою заходу була провідний спеціаліст з питань культури Павлівської громади Олена Шумик.

Відзнаками  Президента України «За участь у антитерористичній операції»,  та подяками керівників району за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, активну громадянську позицію, нагородженні учасники антитерористичної операції на Сході України Павлівської громади.

Від імені усіх присутніх учасників в антитерористичної операції на Сході України, зі словами вдячності виступив учасник АТО, керівник «Варти порядку» в Павлівській ОТГ- Сергій Фіть.

Отож, шановні захисники!Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, довгих років життя, благополуччя та сімейного затишку. Щастя, добра та злагоди вам і вашим родинам! А головне - мирного неба над Україною!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь