Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Павлівської громади

Дата: 06.06.2017 11:53
Кількість переглядів: 1766

     

Фото без опису

 

   

            5 червня у селі Павлівка Іваничівського району на території відокремленого підрозділу санаторію “Шахтар” відбулося свято – День громади під гаслом «В громаді сила – ми нація єдина».

Розпочалось свято грою духового оркестру, який урочисто вітав гостей.

      На свято завітали: народний депутат України Ігор Гузь із своєю командою помічників, заступник голови Іваничівської районної державної адміністрації Людмила Войтович, заступник голови районної ради Юрій Мазурок, голови Литовезької та Поромівської об’єднаних територіальних громад Іван Іванчук та Євген Недищук, сільські голови околишніх сіл, підприємці, жителі Павлівської громади і не тільки.

Урочистість розпочав Павлівський сільський голова Андрій Сапожник, який у своєму виступі зазначив, що ми зібралися, щоб показати, що в єдності наша сила. Павлівська громада живе і працює тільки п’ять місяців. Але кожен з нас хоче бачити нашу громаду сильною і процвітаючою, а її громадян щасливими та забезпеченими. Шляхом об’єднання ми зможемо відстояти своє майбутнє, змінити на краще наше сьогодення.

На заході було представлено офіційну символіку Павлівської громади: герб і прапор. Розробником символіки був Іван Хамежук, який став переможцем конкурсу. Андрій Сапожник вручив грошову винагороду переможцю, а також  висловив подяку директору санаторію “Шахтар” за надання території санаторію для святкування Дня громади та підготовки її до свята.

Привітав усіх присутніх зі святом народний депутат України Ігор Гузь.

 - Павлівська громада має можливості для розвитку. Ставте амбітні цілі, працюйте. Я готовий допомагати,-сказав ІгорГузь, а також поінформував, що за 2,5 роки його депутатства з його ініціативи Павлівська громада отримала 1 мільйон 700 тисяч гривень.- Зараз іде 250 тисяч гривень на село Трубки на будинок культури і на комп’ютерний клас у село Завидів.

Ігор Гузь вручив подяки депутатам Павлівської громади сіл Старий Порицьк та Трубки Миколі Юсковцю та Володимиру Шлапаку.

З вітальним словом виступили радник голови Іваничівської районної ради Василь Живчин та заступник голови районної ради Юрій Мазурок і вручили подяки голови районної ради голові громади Андрію Сапожнику, бійцю АТО Миколі Піварчуку, директору загальноосвітньої школи І ступеня села Переславичі Раїсі Гаврилюк, старості села Завидів Слав’яну Кулаю.

Щирі вітання лунали з вуст заступника голови Іваничівської районної державної адміністрації Людмила Войтович, яка в довершення своїх слів подарувала Андрію Сапожнику вишиваний рушник на добру долю.

Директор ЗОШ І-ІІІ ступенів села Колона Василь Ілюшко передав вітання від свого земляка Олега Мандзюка, директора Українського інституту економічних досліджень, заступника голови Всеукраїнського громадського об’єднання “Звитяга” та вручив відзнаки об’єднання: орден “Єдність та воля” голові громади Андрію Сапожнику, знаки народної пошани, медаль “За відданість справі”- заступнику Ніні Петренко, медалі “За відродження України”- старості села Переславичі Миколі Смалю та підприємцю села Павлівка Олегу Хом’яку.

Продовжили вітання аматорські колективи об’єднаних сіл.

На святі було чимало конкурсів та розваг, переможці яких отримували цінні призи.  

Для дітей працював дитячий майданчик.

Любителі футболу вболівали за улюблену команду. За результатами двох розіграшів переможцем стала футбольна команда з Трубок, яка нагороджена перехідним кубком.

Для справжніх чоловіків, серед яких було немало і жінок та дівчат, було знайомство із зброєю і можливість постріляти по мішені.

Учасники свята мали можливість ознайомитися з історією кожної сільської сільської ради, яка увійшла в об’єднання, із стендів з фотоінформацією, а також посмакувати стравами господинь цих сіл, подивитися виставку робіт народних умільців.

Не було жодного байдужого глядача під час виступу вокально-інструментального ансамблю “Перепілонька” з міста Луцька.

Завершили свято дискотека та запуск небесних ліхтариків.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь