Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23 березня на базі ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Павлівка відбувся обласний семінар

Дата: 28.03.2017 12:10
Кількість переглядів: 1012

23  березня на базі ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Павлівка відбувся обласний семінар на тему  «Роль еколого-натуралістичної освіти у формуванні єдиного освітнього простору».

В роботі семінару взяли участь Остапчук Валентина Адамівна – директор Волинського обласного еколого-натуралістичного центру, Юхимчук Валентина Петрівна. – завідувач відділенням Волинського обласного еколого- натуралістичного центру, Шолом Ангеліна Федорівна. – методист Волинського обласного еколого-натуралістичного центру, Сподарик Світлана Олександрівна, завідувач відділенням Волинського обласного еколого-натуралістичного центру, Петренко Ніна Адамівна – начальник відділу освіти та молоді соціального захисту населення, медицини, культури та спорту, Вижва Неоніла Володимирівна - головний спеціаліст відділу, керівники загальноосвітніх шкіл Павлівської сільської ради вчителі географії та біології.

Розпочала роботу семінару Ніна Адамівна, яка ознайомила присутніх з основними напрямками еколого-натуралістичної роботи в закладах освіти громади.

Директор школи Анатолій Павлович презентував навчальний заклад.

Директор ВОЕНЦ Валентина Остапчук  наголосила на ролі еколого- натуралістичної освіти у формуванні єдиного освітнього простору. Завідувачі відділів центру Валентина Юхимчук та Світлана Сподарик розповіли присутнім про удосконалення системи роботи з екологічної освіти та виховання через діяльність шкільних лісництв, колективів екологічної просвіти  та методичний супровід еколого-натуралістичного напрямку роботи. Методист центру Ангеліна Шолом презентувала способи та методи організації роботи на навчально-дослідній ділянці в алгоритмі сучасного навчального закладу.

Учні школи, учасники агітбригади, розповіли про розвиток шкільного лісництва в закладі та показали виступ.

На завершення семінару, Валентина Адамівна запропонувала  підтримку ВОЕНЦ з питань розвитку еколого-натуралістичної роботи в закладах освіти. Учасники прийшли до спільної думки – еколого-натуралістичний напрям роботи потрібно виводити  новий сучасний рівень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь