Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання Павлівського сільського голови до Дня працівників освіти!

Дата: 27.09.2017 12:37
Кількість переглядів: 1100

         Фото без опису

      Шановні працівники освіти!

            Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників освіти! Сьогодні освітянська родина Павлівської громади об’єднує педагогів, бібліотекарів, технічних та медичних працівників, кухарів та водіїв загальноосвітніх, дошкільних, навчальних закладів - всіх тих, хто з любов’ю засіває плідні врожаї в країні знань. Освітяни – люди особливого ґатунку, які свої сили, знання і досвід віддають вихованню в молодій людині потреби до пізнання світу, самовдосконалення та самореалізації, готовності до праці на благо рідної України. Хай ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щедрої любові до вихованців та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Учителем!

          Бажаємо усім вам повторитися у своїх учнях прекрасними рисами національної культури, високої моралі, патріотичним духом любові до свого народу, рідної мови та допомогти їм опановувати найважчу і найважливішу науку в світі – науку бути Людиною.

      Шановні ветерани освітянської ниви! Низько вклоняємось вам за неоціненний внесок у розвиток освіти, за Ваш учительський подвиг, що назавжди залишиться в пам’яті учнів і колег, які продовжують втілювати в життя Ваші надбання, досвід, нереалізовані задуми по вихованню дітей. І, про яку б сферу діяльності не йшла мова: адміністративну, навчально- виховну, обслуговування приміщень, організацію харчування чи медичного обслуговування – всюди є яскраві приклади самовідданої праці наших колег, які роблять спільну справу – виховання дітей, майбутнього нашої держави України.

    Дорогі колеги! Низький уклін вам за натхненну і самовіддану працю. Нехай ваше життя стелиться барвистим рушником здоров’я, оптимізму та успіхів, достатку і щастя, бо не руками, а серцями своїми сієте щодня цілющі зерна любові, бо не водою, а невичерпною жагою життя скроплюєте тендітні паростки майбутнього! Хай багатство і щирість ваших душ зігрівають усіх нас, натхнення підносить до вищих щаблів духовності, сила любові захоплює, а краса чеснот вселяє віру у непроминущість вічних істин. Хай вам щастить у всіх ваших починаннях!

З повагою,

сільський голова                                                                                                                                              Андрій Сапожник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь