Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Два дитячих майданчики відкрили у Риковичах і Старому Порицьку

Дата: 01.03.2017 12:37
Кількість переглядів: 1032

Фото без опису

27-го лютого відбулося відкриття дитячих майданчиків у садочках “Колосок” в Риковичах та “Буратіно” у Старому Порицьку.

По-справжньому весняний день за погодою, діти, батьки, працівники садочків та шкіл радісно відзначали подію- відкриття дитячих майданчиків у Риковичах та Старому Порицьку. На свято приїхали помічники народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч та Ігор П’ятоха, керівник громадської приймальні народного депутата Тетяна Азаркевич, голова Павлівської об’єднаної територіальної громади Андрій Сапожник.

І в одному, і другому закладі діти зібралися біля майданчика, читали вірші, співали пісеньки. Вони розповідали про те, що дуже раді такому подарунку і передали свою подяку Ігорю Гузю, за сприяння якого отримали такі спортивно-ігрові комплекси. А також обіцяли, що будуть берегти споруди, щоб вони служили якнайдовше не лише для них, а й для тих діток, які прийдуть у садочок після них.

— Минулого року, коли приймали рішення, куди вкладати кошти, які виділялися на соціально- економічний розвиток, Ігор Володимирович прийняв рішення для себе і для нас усіх, що найкраща інвестиція це- інвестиція у наше майбутнє, у дітей. Відкриваючи такі майданчики, ми кожен раз пересвідчуємось, що було зроблено правильний вибір, – підсумував Андрій Бокоч.

Завідувач дитячим садочком “Колосок” Раїса Іванчук погодилася з тим, що дитячий майданчик дуже потрібний малечі для розвитку. Бо де діти у селі бачили такі кольорові спортивно-ігрові споруди, хіба що тільки на малюнках. А тут не тільки подивитися, а й погратися можна. Коли ці споруди встановлювали, діти стояли у вікнах і спостерігали за тим, як проводяться роботи, – відкрила маленьку таємницю інтересу малечі до майданчика Раїса Степанівна. І тільки дозволили погратися, вони миттю кинулися освоювати кожну споруду.

Хороші слова побажань дітям говорили також Ігор П’ятоха та Андрій Сапожник. Дякували за подарунок старости сіл Рикович та Старого Порицька  Леонід Божик та Тетяна Єдинак, вихователі і батьки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь