Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

нарада керівників закладів освіти

Дата: 21.02.2018 13:00
Кількість переглядів: 917

    Фото без опису

20 лютого відбулась чергова нарада директорів закладів освіти Павлівської сільської ради, яку провела заступник голови - начальник гуманітарного відділу Ніна Петренко. У роботі наради взяла участь головний спеціаліст відділу Неоніла Вижва. На порядок денний було винесено звіт роботи гуманітарного відділу за 2017 рік.

    У ході доповіді Ніна Адамівна довела до відома, що вся робота гуманітарного відділу здійснювалася відповідно до завдань визначених Положенням про гуманітарний відділ, затвердженого в новій редакції рішенням сесії 22.12.2017 № 9.

    Протягом 2017 року працівниками гуманітарного відділу підготовлено та на сесії сільської ради затверджено 4 програми. Проведено 9 нарад керівників закладів освіти, та 5 нарад працівників клубних закладів культури.

   Відповідно до номенклатури справ у відділ надійшло 366 листів вхідної документації, надіслано 314. Підготовлено 20 розпоряджень, наказів з основної діяльності 88. Здано 30 статистичних звітів з питань загальної середньої  освіти, 5 звітів з питань оздоровлення, 1 звіт з фізичної культури, 1 з питань культури. 

   Пріоритетні напрямки роботи освітньої галузі визначено  «Комплексною програмою розвитку освіти Павлівської сільської ради на 2017-2021 роки», затвердженої рішенням сесії  сільської ради VII скликання від 29.06.2017. № 5/9.

   Проаналізовано мережу закладів освіти та наповнюваність класів, результати учнівських та педагогічних конкурсів, стан матеріально-технічного забезпечення.

   Визначено основні напрямки роботи на 2018 рік.

    Головний спеціаліст гуманітарного відділу Неоніла Вижва ознайомила присутніх з особливостями організації харчування в закладах освіти у 2018 році, підготовкою до поведення ДПА-ЗНО. Обговорено напрямки підготовки до звіту учнівської художньої самодіяльності. 

    На завершення наради Ніна Петренко вручила директорам закладів освіти грамоти переможців обласних конкурсів та змагань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь