Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підведено підсумки ІІ туру конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

Дата: 22.12.2017 14:25
Кількість переглядів: 914

Фото без опису

 

 

            На виконання наказу управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації від 26.09.2017 року № 529 «Про проведення ІІ туру  конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна», з метою виховання учнівської та студентської  молоді на традиціях і звичаях українського народу,   вивчення його історичної та культурної спадщини, природи рідного краю та   формування у них високої патріотичної свідомості,  вдосконалення змісту, форм виховної роботи проведено конкурс робіт учасників  ІІ етапу Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна».

            На обласний конкурс надіслано 109 пошуково-дослідницьких робіт з шести напрямів, в тому числі 90 робіт – від закладів загальної середньої освіти, 19 робіт – від установ обласного підпорядкування,  закладів професійної та вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації. Заклади освіти Павлівської сільської ради представляли учні закладу освіти с. Павлівка.

            За рузельтатами конкурсу визнано призерами конкурсу ІІ етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» та нагороджено грамотами управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації 

          - Кузмич Олесю Андріївну, ученицю 8 класу Павлівської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Іваничівського району (керівник Кузьмич Людмила Петрівна), за роботу «Герої не вмирають»

        -  Хоміна Віталія, учня 9 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Павлівка Іваничівського району (керівник Хомін Наталія Михайлівна), за роботу «Особливості побутування вишивки в Іваничівському районі Волинської області».

         Вітаємо переможців!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь