Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання робочої групи із написання Стратегії Павлівської громади

Дата: 10.10.2017 14:58
Кількість переглядів: 975

Фото без опису

9 вересня відбулося друге засідання Робочої групи зі стратегічного планування у Павлівській громаді. Захід розпочала заступник сільського голови з гуманітарних питань Ніна Адамівна Петренко, яка звернулася до присутніх із привітальним словом та розповіла про актуальність розробки середньострокового плану (Стратегічного плану) Павлівської громади. Оксана Володимирівна Стасюк, начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та містобудування, продемонструвала результати опитування мешканців громади та представників бізнесу, яке проводилося протягом серпня-вересня 2017 року. Дослідження показало, що хоч у громаді є певні проблемні питання, проте також є багатий потенціал до подальшого розвитку, що може стати основою майбутньої стратегії.

Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Олена Миколаївна Гусар та начальник відділу фінансів та бухгалтерського обліку Людмила Анатоліївна Радзівіло ознайомили учасників робочої групи із результатами соціально-економічного аналізу громади, який розроблявся на основі даних за останні 5 років.

До засідання Робочої групи долучилися експерти відокремленого підрозділу «Центру розвитку місцевого самоврядування». Петро Павлович Гоцалюк разом із учасниками групи аналізував фактори, що мають суттєвий позитивний та негативний вплив на громаду, як результат було проведено SWOT-аналіз Павлівської ОТГ. Орест Андрійович Пахолюк познайомив усіх присутніх із поняттям енергоменеджменту та з необхідністю його впровадження у Павлівській ОТГ.

У роботі групи брали участь Борис Сергійович Карпус - представник Фонду "Прибужжя" та Гарій Корюнович Татоян - керівник Іваничівського районного центру зайнятості. 

Загалом, на заході було обговорено сценарій розвитку Павлівської громади, визначено стратегічне бачення громади, розроблено подальші кроки зі стратегічного планування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь