Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 03.12.2017 15:23
Кількість переглядів: 941

Фото без опису

 

      1 грудня відбулась нарада керівників закладів освіти Павлівської сільської ради, яку провела заступник голови-начальник відділу освіти та молоді, соціального захисту населення, медицини, культури та спорту  Ніна Петренко. На нараді були присутні головний та  провідний спеціалісти відділу Неоніла Вижва та Олена Шумик, фінансовий експерт Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолій Матвіюк, головний спеціаліст-фінансит та головний бухгалтер  фінансово-бухгалтерського відділу Галина Климчук та Людмила Місюра.

    Розпочав нараду сільський голова Андрій Сапожник, який наголосив: " У кожному селі повинна прцювати як мінімум початкова школа. Зусилля громади будуть спрямовані на зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти. Як засновник - сільська рада буде виконувати усі  зобов'язання. При формуванні бюджету будуть враховані пропозиції керівників закладів освіти. У свою чергу директорам необхідно визначитись із пріорітетами першочергових робіт."

    Ніна Петренко піділилась досвідом організації освітнього процесу в Польщі, який почерпнула під час робочого візиту до гміни Госьцерадув сусідньої держави..

       Одним із пріорітетних питань, яке виносилось на обговорення, було фінансово-господарська автономія закладів освіти: шляхи та способи організації. З даного питання кваліфіковану відповідь надав Анатолій Матвіюк, який у своєму виступі розповів про можливі варіанти організації даної роботи. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь