Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обговорили стан пожежної безпеки в ПЗОВ "Барвінок"

Дата: 06.04.2018 18:56
Кількість переглядів: 858

Фото без опису

     5 квітня 2018 року  у комунальному закладі ПЗОВ "Барвінок", що розташований на території Павлівської сільської ради та перебуває у комунальній власності Іваничівської районної ради працювала обласна комісія, у складі заступника начальника управління із запобігання надзвичайних ситуацій УДСНС України у Волинській області полковника служби цивільного захисту Олега Билиці, начальника управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА Людмили Плахотної, начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Горохівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Оксани Худзик. Також були присутні голова райдержадміністрації Лілія Кревська, голова районної ради Андрій Бадзюнь, заступник голови райдержадміністрації Людмила Войтович, начальник районного відділу управління ДСНС України у Волинській області Юрій Малка, інспектор районного відділу управління ДСНС України у Волинській області Анатолій Киричук, в.о начальника відділу освіти та молоді РДА Світлана Король, в.о. начальника Держпродспоживслужби в Іваничівському районі Людмила Просапчук, завідувач Іваничівським районним відділенням Нововолинського міськрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України» Наталія Мариніна по питанню підготовки  до роботи в оздоровчий період 2018 року.

   У роботі комісії також взяли участь голова Павлівської ОТГ Андрій Сапожник та  головний спеціаліст гуманітарного відділу  Неоніла Вижва,

    Присутні детально проаналізували недоліки попередніх років та обговорили пропозиції щодо функціонування позаміського табору.

   Як зазначено, відповідно до приписів Іваничівського районного сектору Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області уже проведено ряд заходів. Зокрема, придбано достатню кількість вогнегасників, проведено лабораторні роботи по замірах опору ізоляції електромережі, забезпечено пожежні щити для розміщення первинних засобів пожежогасіння на території закладу протипожежним інвентарем.

   Окрім того, на сесії районної ради, 22 березня цього року, з районного бюджету виділено 45,0 тис грн., зокрема, на обробку горищ вогнетривким розчином – 10,0 тис грн., ремонт електромережі від їдальні до будиночків для проживання дітей – 20,0 тис грн., для виготовлення проекту на встановлення пожежної сигналізації – 15,0 тис грн. Павлівська сільська рада виділила 27,0 тис грн.

     До початку оздоровчого періоду  необхідно обробити горища вогнетривким розчином та встановити сигналізацію у будиночках. Слід усунути недоліки, на які вказали представники відповідних служб. Адже безпека дітей повинна бути на першому місці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь