Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Народний фольклорно-етнографічний колектив"Берегиня" БК с. Жашковичі підтвердив своє звання

Дата: 20.04.2018 20:43
Кількість переглядів: 997

 

 

Фото без опису

20 квітня 2018 року в Іваничівському КЗ РД «Просвіта» відбулась атестація народних та зразкових аматорських колективів закладів культури  Іваничівщини.

Атестація народних колективів проходить кожні три роки та відбувається з метою активізації творчої діяльності по збереженню, розвитку і популяризації національної культури, удосконалення виконавської майстерності, оновлення репертуару високохудожніми творами, програмами та постановками.

Свою творчу діяльність представив  народний аматорський фольклорно-етнографічний колектив «Берегиня» БК с.Жашковичі (керівник Наталія Мельничук).

Атестацію оцінювало журі, до складу якого увійшли: заслужений діяч мистецтв України, провідний методист Обласного науково-методичного центру культури, викладач Волинського державного коледжу культури і мистецтв ім. Ігоря Стравінського, наша землячка Ірина Хмілевська,  заслужений працівник культури України, завідувач хореографічних дисциплін Волинського державного коледжу культури і мистецтв ім. Ігоря Стравінського Микола Савчук, завідувач відділу Обласного науково - методичного центру Юлія Приймачук, режисер Обласного науково - методичного центру Ніна Фурдило.

В даному заході прийняв участь  Павлівський сільський голова Андрій Сапожник та провідний спеціаліст гуманітарного відділу Олена Шумик.

За висновками комісії, колектив справив приємне враження, показав своє творче спрямування, рівень виконавської майстерності, репертуар та здобутки. За що і підтвердив своє звання.

Тож, щиро дякуємо керівнику, учасникам творчого колективу за титанічну працю і бажаємо, щедрих творчих здобутків, натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну  працю. Ми пишаємося вами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь