Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вишиваний день у вишиванці - відбувся в Павлівській громаді

Дата: 18.05.2018 10:03
Кількість переглядів: 1243

Фото без опису

   Свято  День вишиванки хоч і не так давно започатковане, але набуло протягом останніх років особливої уваги і розквіту. Вишиванка в Україні завжди відігравала важливу роль. Це наш національний оберіг. Це ідентичність України.

   17 травня в Павлівській громаді був насичений різноманітними заходами.

   У цей день працівники сільської ради та структурних підрозділів  не лише прийшли на роботу в національному одязі, але  й  влаштували  конкурс на краще робоче місце та кабінет.  Від розмаїття вишиванок  майоріло в очах: чорно-білі, картаті, вишиті яскравими візерунками, з бісером. Кабінети перетворились на українські світлиці, що надало робочому дню особливої колоритної атмосфери.

   Оргкомітет даного конкурсу  в який входили начальник гуманітарного відділу Ніна Петренко, головний та провідні спеціалісти відділу Неоніла Вижва, Олена Шумик та Валентин Радзівіло, оцінювало відповідну акцію.

   Так,  третє місце отримав кабінет комунального господарства, друге місце - кабінет начальника Павлівського ЦНАПУ, перше місце - кабінет працівників земельного відділу, а гран - прі конкурсу виборов кабінет відділу бухгалтерського обліку та звітності. За оригінальне оформлення робочих своїх місць відзначені працівники центральної садиби сільської ради та відділ фінансів та бухгалтерського обліку. Крім того, за  особливо творчий підхід до національного одягу були нагородженні і самі працівники.

   Голова громади Андрій Сапожник привітав переможців та вручив заохочувальні подарунки.

   Оргкомітет заходу висловлює щиру вдячність спонсорам акції депутату Павлівської сільської ради та підприємцю Олегу Хом’яку, а також підприємцю  Мирославі Пікуті за розуміння та підтримку в організації свята.

   Гарна сонячна погода, відчуття святковості, радісні й  задоволені обличчя співробітників – ось ключові моменти звичайного робочого дня, котрий став по справжньому вишиваним.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь