Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанували героїв в урочищі "Прощаниця"

Дата: 22.05.2018 17:00
Кількість переглядів: 1051

 

 

 

Фото без опису   Сьогодні, 22 травня 2018 року, в урочищі «Прощаниця», що в Завидівському лісі біля села Милятин відбулись заходи із вшанування пам’яті загиблих козаків, вояків УПА та воїнів, які загинули на Сході України.

  Панахиду за українськими героями  відслужив митрофорний протоієрей отець Андрій Мельничук, настоятель Свято-Покровського храму, із собором священнослужителів місцевої округи. У знак шани присутні поклали живі квіти та вінки до могил  та пам’ятних знаків борцям за волю України.

   У цей  пам’ятний день до присутніх звернувся Павлівський сільський голова Андрій Сапожник, зазначивши, що вкотре на релігійне свято Миколи ми збираємося на цьому славному місці, щоб вклонитися пам’яті загиблих, щоб ще раз скласти велику вдячність тим, хто загинув у боротьбі за волю та незалежність неньки України у ті далекі часи та тим, хто віддає своє життя  і сьогодні. Саме в цей день,рівно 4 роки тому, під Волновахою загинув наш земляк Михайло Грицюк.

  На заході також виступили: заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, голова Іваничівської РДА Лілія Кревська, голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь, Андрій Бокоч, помічник народного депутата України Ігоря Гузя, та сільський голова с. Підбереззя.

   По завершенню заходу провідний спеціаліст гуманітарного відділу Павлівської сільської ради та ведуча Олена Шумик запросила усіх присутніх в заклад освіти села Милятин на пам’ятну годину «Героїв Україна пам’ятає», присвячену 4-й річниці вшанування пам’яті Михайла Грицюка. А для тих, хто залишився на пам’ятному місці, співали чоловічий гурт «Просвіта» Радехівського району Львівської області та жіночий вокальний ансамбль «Надвечіря» с.Підбереззя Горохівського району.

   Очільник громади Андрій Сапожник  вшанував світлу пам'ять земляка  Михайла Грицюка, поклавши  живі квіти до пам’ятної дошки, яка розміщена на навчальному закладі с. Милятин.

   

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь