Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято останнього дзвоника в закладах освіти Павлівської громади

Дата: 25.05.2018 15:00
Кількість переглядів: 767

       25 травня відбулось свято  останнього дзвоника  в десяти закладах освіти Павлівської громади, який сповістив про закінчення навчального року  715 здобувачам освіти.  Для 44 одинадцятикласників  останній дзвінок прозвучав прощальним передзвоном та стартом до нового етапу їхнього життя.

       Для дітей – це нова валіза знань за плечима,  вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління,  батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

       Розділити радість свята із учнями та педагогами у кожен заклад освіти завітали працівники апарату сільської ради, в.о. старост та депутати. Вітальне слово звучало від імені сільського голови Андрія Сапожника та депутатського корпусу.

       У цей святковий день було підведено підсумки 2017-2018 навчального року. Адже понад 60  учнів отримали грамоти, дипломи, а за сприяння Андрія Сапожника щей грошові винагороди за перемоги в конкурсах, олімпіадах, змаганнях. 

      У деякі заклади освіти депутати сільської ради, представники політичних партій, прийшли з подарунками. Зокрема, Володимир Шлапак вручив футбольний м'яч здобувачам освіти с. Трубки , а Назар Недбайло та Валентин Швець подарували музичну апаратуру в закладі освіти с. Топилище.

      Пепереду літні канікули. Бажаємо випускникам світлої життєвої дороги, чистого неба, миру, щоб усі були щасливі і добрі, успішно вступили у навчальні заклади, а всім школярам та вчителям – гарного літнього відпочинку, оздоровитися, набратися сил і всім повернутися у рідні класи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь