Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

IREX ПУЛЬС «Децентралізація очима жителів громади села Жашковичі»

Дата: 31.05.2018 10:18
Кількість переглядів: 1863

 

 

Фото без опису

30 травня 2018 року в будинку культури села Жашковичі було проведено бібліотечний флешмоб «Децентралізація в змінах життя на краще» та ярмарка ідей «Децентралізація очима жителів громади».

Це другий черговий захід, який проводився  перед святковим концертом, з метою залучення активних громадян села Жашковичі до участі у впровадженні реформи децентралізації.

За допомогою грифельної  дошки, яка слугувала для людей «інформаційною панеллю», присутні могли висловити своє бачення та розуміння процесу децентралізації, записати свої побажання, пропозиції та ідеї  щодо впровадження децентралізації в розвитку Павлівської громади.

Учасники заходу переглянули відеоматеріали, отримали відповіді на болючі питання. Підсумком став бібліотечний флешмоб, який конкретизував позитивні кроки децентралізації.

Бути обізнаним дуже важливо, тому учасники проекту приділяють велику увагу підготовці та проведенню заходів, щоб максимум жителів змогли отримати достатньо знань та інформації. Адже активність та обізнаність кожного громадянина – запорука удачі та процвітання нашої громади.

Захід проведено громадською організацією «МЕТА-ПЛЮС» разом з бібліотекарами Павлівської громади та представниками органів місцевого самоврядування у рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь