Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято дитинства відбулось в громаді

Дата: 01.06.2018 15:38
Кількість переглядів: 840

1 червня в Павлівському ліцеї відбулась музично-розважальна програма «Сонцем зігріті зростають наші діти» для діток громади. Захід  розпочався з  вітального слова  заступника голови  Ніни Петренко, яка щиро привітала всіх присутніх зі святом  Міжнародного дня захисту дітей – прекрасного свята радості та одвічної надії. Адже саме в дітях хочеться бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Закликала усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Розважальне дійство розпочалось із святкового концерту юних артистів. Своє пісенне мистецтво дарували: танцювальний колектив «Данс-лайф»  клубу с.Трубки (керівник Ольга Шкарадюк), Анна Панасюк БК с.Завидів, Світлана Музола БК с.Старий Порицьк, Уляна Гринюк клубу с.Топилище, тріо у складі Анастасії Денис, Юлії Грицюк та Каріни Тимощук,  Юлія Майдан БК с.Риковичі, Софія Колошнюк БК с.Жашковичі, Софійка Остапчук  ДНЗ с.Павлівка.  

Не обійшлося і без традиційного конкурсу малюнка на асфальті, де учасники малювали своїх домашніх улюбленців. Учасники заходу мали можливість зробити  боді-арт на обличчі, який майстерно малювала педагог-організатор Павлівського ліцею Віта Кокось. Яскраво та емоційно відбулась сама ігрова програма. Діти один поперед одного брали участь у конкурсах: стрибали, передавали м’ячі за що отримували солодощі та подарунки, а також  море позитивних емоцій.

Свято підготували працівники гуманітарного відділу Павлівської сільської ради Неоніла Вижва і  Олена Шумик, музичне оформлення заходу  Ігор Брись, а також працівники бібліотек с.Павлівка та Старий Порицьк Світлана Савчук і Оксана Патер.

          Павлівська сільська рада   висловлює   щирі слова подяки спонсору заходу  фонду Ігора Палиці «Тільки разом» .

                                                                   За розуміння та підтримку ПП Світлані Вишневській.

В цей день діти отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято назавжди залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь