Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Самовільці відсвяткували свято села "Моє село - моя родина".

Дата: 04.06.2018 10:11
Кількість переглядів: 789

Фото без опису

     Традиція святкувати День села побутує чи не у кожному населеному пункті України. Відтак,3 червня, гарного літнього дня масові народні гуляння були у мальовничому селі Самоволя.  На святкування дня села зібралися чи не всі жителі – від малого до великого.

     Привітали громаду та його жителів завітав голова Павлівської сільської ради Андрій Сапожник, який побажав жителям процвітання, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди та добробуту.

     Зі щирими словами вітань до жителів звернувся  депутат сільської ради та  меценат Василь Живчин.

     Помічник народного депутата Ігора  Гузя   П'ятоха Ігор  та представник фонду Ігора Палиці "Тільки разом" депутат Павлівської сільської ради Назар  Недбайло, вручили цінні подарунки найстаршій жительці села Федорі Ліщук, найстаршій сімейній парі Марчук Ользі  і Карпу Прокоповичу, активісту села Новачук Тамарі, та мамам учасників АТО Лисенко Надії та Новачук Діані, яка поділилася своїми переживаннями очікуючи своїх синів з війни.  

     Ведучі свята Людмила Косик   та Людмила Деребага  від усього серця вітали теплими словами односельчан.

     Сільські аматори сцени подарували святковий концерт. Радували своїм співом хор, фолькльорний колектив та гурт "Сусіди", українськими народними піснями "Козак перед боєм", "Їхав козак містом","У середу родилася","Розсипались зорі». Нікого не залишив байдужим танець "Черевички", "Танець з квітами", "Танець випускників" "Дерево роду" та "Райдуга" у виконанні вихованців навчально -виховного комплексу.

     Додав хорошого настрою усім присутнім молодіжний флешмоб, самовільський лісапедний батальйон та  тріо у складі Марчук Софії, Новачук Вікторії та Кузьмич Олени, які виконали  пісню "Я просто королева". Про "Свинячий грип" розповів у гуморесці  Василь Новачук.

     Щирі пісенні вітання лунали від Юрія Грицюка, родинного ансамблю Савків та Новачуків. Свою поезію прочитала  землячка поетеса Світлана Мельничук  та місцевий поет Мирослав Шевчук.  

     На завершення концертної програми завідуюча клубом  Тетяна Кузнець висловила щирі слова вдячності спонсорам даного заходу,організаційному комітету та усім учасникам аматорського мистецтва.

     Під час свята до уваги гостей була представлена виставка народних умільців села усі бажаючі мали змогу послухати духовий оркестр. Також було презентовано ярмарку смаколиків.

     Головні розваги цього дня чекали на наймолодших гостей свята на них чекала дитяча програма з атракціонами. Окрім концерту гості та жителі сіл могли взяти участь у спортивних змаганнях, а на завершення свята для молоді  відбулась святкова дискотека.

     Отож залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь