Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пожежна охорона Павлівщини отримала пожежно-рятівний автомобіль

Дата: 15.06.2018 14:55
Кількість переглядів: 1888

Фото без опису

    Завдяки співпраці між Управлінням Державної Служби Надзвичайних Ситуацій України у Волинській області та Павлівською сільською радою, 15 червня 2018 року, місцевій пожежній  охороні  Павлівщини,  урочисто передали пожежну автоцистерну АЦ-40 на базі автомобіля ЗІЛ - 130, що вміщує 2,3 тони води, яка укомплектована відповідним спорядженням.

    Церемонія відбулась за участі заступника начальника Управління ДСНС, полковника цивільного захисту Віктора Милостивого, голови Павлівської сільської ради Андрія Сапожника, начальника Іваничівського РС УДСНС України у Волинській області Юрія Малки, голови Іваничівської РДА Лілії Кревської, депутата сільської ради Василя Живчина та П'ятохи Ігоря, помічника народного  депутата  Ігоря Гузя і громади .

   Голова Андрій Сапожник у своєму виступі подякував  керівництву  ДСНС України у Волинській області за співпрацю і розуміння та усім, хто долучився до ремонтних робіт приміщення місцевої пожежної охорони. Підкреслив важливість пожежно-рятівного автомобіля для громади та висловив сподівання, що  автоцистерна буде більше задіяна під час навчань та забезпечення громадських заходів, і менше виїжджатиме на бойові завдання.

    Привітала громаду із значимою подією голова Іваничівської райдержадміністрації Лілія Кревська та за вагомий внесок у розвиток пожежно-рятувальної справи, всебічне сприяння функціонуванню системи цивільного захисту вручила Подяку Павлівському сільському голові Андрію Сапожнику.

    За хорошою традицією настоятель Свято-Михайлівського храму с. Павлівка отець Микола освятив пожежно-рятувальний автомобіль. Після чого,заступник начальника Управління ДСНС України у Волинській  області Віктор Милостивий вручив ключі особовому складу.

    Отримана техніка значно підсилила матеріально-технічну базу місцевої пожежної охорони, що в подальшому дасть змогу більш оперативно реагувати на будь-які надзвичайні події, швидше ліквідовувати їх наслідки та своєчасно надавати допомогу постраждалим.

  Відтепер на бойовому чергуванні знаходяться три пожежних автоцистерни, що працюватимуть задля захисту мешканців Павлівської громади та гарантуватимуть безпечні умови проживання громадянам.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь