Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День молоді - свято не за віком у паспорті

Дата: 25.06.2018 11:54
Кількість переглядів: 1456

Фото без опису

24 червня в с.Павлівка на території футбольного стадіону святкували День молоді.

У рамках програми заходів  відбувся чемпіонат району з футболу між командами Павлівської громади та селищем Благодатне. В напруженій боротьбі павлівчани здобули перемогу з рахунком 3:2. Хет-ріком відзначився мешканець с. Самоволя Баранось Андрій. Після чого провели змагання з армреслінгу, перетягування канату та дартсу. Охочих зібралося багато: 4 команди з перетягування канату, 60 учасників для участі в грі дартс та понад 20 учасників з армреслінгу. У змаганнях з армреслінгу перше місце зайняв Кузьмич Юрій, друге - Зуєв Андрій та третє - Сливка Руслан.

Переможці даних конкурсів отримали грамоти сільського голови Андрія Сапожника та  грошові винагороди. Спонсорами спортивних змагань виступили підприємці Прокопчук Наталія та Вишневська Світлана. Фінансову допомогу в організації заходу надала Людмила Лазаренко, голова районного осередку партії “Батьківщина”.

Родзинкою свята був перегляд українського комедійно-драматичного фільму «Політ золотої мушки», знятого Іваном Кравчишиним за мотивами збірки оповідань «Бурачковицькі хроніки» Богдана Волошина. Стрічка у трьох новелах розповідає про жителів села Бурачковичі в Західній Україні, які опиняються в різних комічних ситуаціях. Завершенням усіх заходів стала запальна молодіжна дискотека.

Це свято не за віком у паспорті. Головне, щоб люди відчували себе молодими. А в нас у громаді всі молоді та красиві, бо навіть дощова погода не вплинула на гарний настрій гостей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь