Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святковий концерт «Люблю свою країну Україну» в БК с.Завидів

Дата: 24.08.2018 20:48
Кількість переглядів: 884

Фото без опису

Тихий серпневий вечір непомітно пробрався в село. З усіх вулиць до Завидівського будинку культури, швидкою ходою, в гарному вбранні, збираються люди.

Ці благословенні серпневі дні є знаковими для нашої країни та її громадян: 23 серпня відзначаємо День прапора України, 24 серпня – День Незалежності. Це найповажніші державні свята. І це слушний привід одягти вишиванку, заспівати гарну пісню і показати всьому світу, які ми, українці, талановиті, вправні, завзяті.

Саме це продемонстрували учасники аматорського  мистецтва на святковому концерті «Люблю свою країну Україну», присвяченому 27-й річниці   Незалежності України, який підготувала директор Будинку культури Наталія Редько.

У виконанні вокального ансамблю «Юність» звучали глибокі патріотичні пісні «День Незалежності», «Україна», «На Україні», «Ми Вкраїни діти», «Молодь змінює світ», «Десь по світу»; і душевні пісні про кохання «Хто як не ти», «Палала», і пісні про наші обереги «Рушник вишиваний», «Моя сорочка вишиванка».

Хвилиною мовчання,  словами вдячності і суму, душевною піснею «Плакала калина», вшанували організатори концерту справжніх патріотів рідної землі, які загинули на Сході України. Ведучі закликали присутніх бути гідними загиблих і не опустити знамено їхньої боротьби ні перед ніякими негараздами.

На закінчення концерту учасники виконали чудовий патріотичний флешмоб «Ми за мир». Доповненням до заходу стала виставка «Моя земля – це незалежна Україна», підготовлена бібліотекарем Валентиною Редько.

Глядачі, багато з яких прийшли на концерт цілими родинами,  із задоволенням переглянули яскраві виступи  артистів. Вони не лише аплодували, але й підтанцьовували та підспівували, створюючи справжню святкову атмосферу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь