Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Павлівчани долучилися до Всесвітнього дня прибирання

Дата: 15.09.2018 12:07
Кількість переглядів: 722

Фото без опису

Акція “Всесвітній день прибирання”– це масштабний привід, щоб привернути увагу людей до проблеми забруднення планети та навчити суспільство, як кожен може робити внесок у поліпшення глобальної екологічної ситуації. Тисячі громад зі 150 країн Світу об'єднаються та діятимуть як одна, створюючи «зелену хвилю» від Нової Зеландії до Гаваїв.

Партнерами акції «Всесвітній день прибирання» стали: національний партнер – корпорація «Біосфера»; логістичний партнер – національна служба доставки «Ін Тайм». Спонсором чистоти виступає торгова марка «Фрекен БОК», на Волині дякуємо за підтримку акції магазину будівельних матеріалів “Епіцентр”.

Організатор в Україні – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it, Ukraine» (Лец ду іт Юкрейн) спільно з міжнародним рухом Let’s Do It! World, координатор на території Волинської області громадська організація “Розвиток Волині” за підтримки: Міністерства молоді та спорту України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства інфраструктури України, Українського державного центру позашкільної освіти, Державного комітету телебачення та радіомовлення України.

На території Волинської області до участі в акції Всесвітній день прибирання долучаються національний природний парк “Прип’ять-Стохід”, Смідинська, Вишнівська, Павлівська, Самарівська громади.

Серед учасників прибирання розігруватимуться термочашки, кофти, футболки та еко-торби. Подарунки отримають наймолодший та найстарший учасник прибирання, автори найкреативнішого фото на локації та ті, хто назбирає найбільшу кількість сміття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь