Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В громаді відбулись святкові урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2018 21:38
Кількість переглядів: 1182

 

Багатолюддя,  теплі усмішки, піднесений настрій і сердечні поздоровлення. Усе це відбувалося 7 грудня у актовому залі Павлівського ліцею,  де  пройшли урочистості та святковий концерт з нагоди професійного свята народовладдя – Дня місцевого самоврядування.

Ця  подія зібрала в одну родину депутатів, членів виконавчого комітету, працівників сільської ради та ветеранів самоврядної ниви, чия наполеглива праця, воля, енергія, професіоналізм творять історію місцевого самоврядування громади.

   «Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадянська позиція, віковий досвід і творче ставлення до виконання своїх обов’язків є гідним внеском у розбудову нашої громади та держави в цілому.  З нагоди свята прийміть найщиріші слова вдячності за вашу самовіддану працю. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добробуту та успіхів у подальшій роботі», - звернувся до всіх з вітальним словом сільський голова   Андрій Сапожник.  

Так, Грамотою сільського голови за  самовіддану працю, зразкове виконання службових обов’язків, високу відповідальність  нагороджено Олександра Приступу   – в.о. старости  с. Топилище,  Марію Сапожнік  – начальника відділу Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Павлівської сільської ради.

За ініціативність та громадську позицію, вагомий внесок у розвиток рідного краю та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено Миколу Юсковця   – депутата Павлівської сільської ради.

За багаторічну сумлінну працю, вірність професійному обов'язку, відповідальність та наполегливість під час виконання службових обов`язків та з нагоди Дня місцевого самоврядування Подякою Павлівського сільського голови нагороджено Миколу Смаля   – в.о. старости с. Переславичі та  Марію Савків.

За активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток рідного краю та з нагоди Дня місцевого самоврядування Подякою Павлівського сільського голови нагороджено Олександра Хамулу – депутата Павлівської сільської ради.

Також до привітальних слів приєдналися заступник голови Ніна Петренко   та начальник відділу Іваничівське бюро правової допомоги Володимир – Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Надія Адамович, яка вручила подяки сільському голові Андрію Сапожнику   та секретарю сільської ради  Ользі Когут .

Вітальна святкова програма продовжилася чудовими художніми номерами, яку подарували творчий колектив Турійського РБК та учасники клубу спортивного танцю «Грейс» м. Володимир - Волинський.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь