Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЕЛЕКТРОННЕ ПЕНСІЙНЕ ПОСВІДЧЕННЯ: ДОСТУПНО, ЗРУЧНО, ОПЕРАТИВНО

Дата: 10.12.2018 12:41
Кількість переглядів: 619

Що таке електронне пенсійне посвідчення (ЕПП) та які його переваги?

Електронне пенсійне посвідчення – це пластикова картка, яка поєднує в собі і банківську картку, на яку надходять пенсійні виплати, і посвідчення особи з відповідними персональними даними. Відповідно, пред’явивши посвідчення, пенсіонер може скористатись пільгами, які йому гарантує статус: безкоштовний проїзд у громадському транспорті, знижки у магазинах, аптеках тощо.

 

Хто може отримати ЕПП?

Пенсіонери, що отримують виплати пенсії у відділеннях Ощабного банку України. Наявне паперове посвідчення можна замінити на новий документ. Водночас перехід на новий тип документу не є обов’язковим, раніше видані посвідчення продовжують бути дійсними.

 

Як отримати ЕПП?

Щоб отримати електронне пенсійне посвідчення, потрібно звернутись до Нововолинсько-Іваничівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України за місцем проживання та подати заяву. Заява формується автоматично із даних, наявних у базі Пенсійного фонду. Пенсіонерові необхідно її лише підписати.

Для виготовлення документу пенсіонерам, які бажають отримати нове посвідчення замість попереднього, можуть бути використані фото, наявні в базі даних Пенсійного фонду. Ті, хто виготовляє електронне пенсійне посвідчення вперше, можуть надати фото.

Виготовляє електронне пенсійне посвідчення, яке одночасно є платіжною карткою, Державний ощадний банк України. Наразі Пенсійний фонд веде переговори з іншими банками щодо такої можливості. Виготовляється посвідчення безкоштовно, протягом 30 днів і видається в відділенні банку.

 

Голова комісії з припинення

Нововолинсько-Іваничівськогооб’єднаного

управління Пенсійного фонду України                                                       О.ФРАНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь