Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відповідно до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі – Закон) у 2011 році створений Державний реєстр загальнообов’язкового державного соціального страхування. Реєстр заст

Дата: 10.12.2018 12:43
Кількість переглядів: 710

Пенсійний фонду України запровадив новий сервіс із надання електронних документів  з підтвердженням QR-кодом.

Зараз є можливість замовити Додаток 9 – «Довідка про трудовий та страховий стаж», яка необхідна при визначенні розміру  допомоги з тимчасової непрацездатності (оплата лікарняних) та отримати його за 5 хвилин від імені юридичної особи. Сервіс надається для користувачів ВЕБ-порталу, які увійшли за допомогою електронного цифрового підпису, печатки.

Для початку треба авторизуватися на Веб-порталі ПФУ  (http://portal.pfu.gov.ua). Далі перейдіть до лівого бокового меню та у розділі «Комунікації з Пенсійним фондом України» виберіть пункт «Запит на отримання електронних документів». Перед Вами відкриється  бланк замовлення «Новий запит на отримання документів». У першому полі з випадаючого меню виберіть  тип зверення «Довідка про трудовий та страховий стаж». Далі заповніть усі обов'язкові поля, включаючи введення електронного цифрового підпису та паролю до нього, а також надання згоди на передачу та обробку персональних даних особи. Після чого натисніть кнопку «Відправити до ПФУ». Стан розгляду Вашого звернення можна переглянути у розділі «Звернення» також у лівому боковому меню. Якщо запит виконано – то це буде прописано у пункті «Статус звернення».

Відповідь надається у вигляді pdf-довідки та електронний документ, підписаний за допомогою електронного цифрового підпису Пенсійного фонду України, який, згідно з чинним законодавством, є аналогом паперового документу, підписаного відповідальною особою в органі ПФУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь