Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Павлівській громаді розпочався Всеукраїнський тиждень права

Дата: 13.12.2018 10:53
Кількість переглядів: 1034

Фото без опису

В Україні розпочався Всеукраїнський тиждень права, який відповідно до Указу Президента України від 08 грудня 2008 року №1149/2008 “Про Всеукраїнський тиждень права” проводиться щороку в тиждень, який включає 10 грудня – День прав людини. Він відзначається в знак проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

У Павлівській сільській раді 12 грудня 2018 року в рамках правопросвітницького проекту «Я маю право!» відбувся захід приурочений до Всеукраїнського тижня права - відбулася зустріч за круглим столом з посадовими особами та представниками підприємств, установ, організацій Павлівської ОТГ. У заході взяли участь: модератор заходу - головний спеціаліст з правової роботи виконавчого комітету Павлівської сільської ради Ірина Бобрик, начальник відділу Іваничівське бюро правової допомоги Надія Адамович, начальник районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області Антоніна Чміль, в.о. директора Іваничівської філії Волинського обласного центру зайнятості Ганна Жук, посадові особи виконавчого комітету Павлівської сільської ради, представники підприємств, установ, організацій Павлівської ОТГ.

На зустрічі висвітлили питання міжнародно-правових стандартів у сфері захисту прав людини, поняття і сутності прав людини, основних механізмів їх захисту, про реалізацію права громадян на безоплатну правову допомогу та правову допомогу жертвам насильства в сім'ї.

Надія Адамович  розповіла про довідково-інформаційну платформу правових консультацій "WikiLegalAid". Антоніна Чміль ознайомила присутніх із новаціями Міністерства юстиції України у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Про інноваційні послуги Державної служби зайнятості для об’єднаних територіальних громад та роботодавців говорила Г.Жук.

За круглим столом обговорили новації у сфері виконання рішень суду та реалізацію проекту «Чужих дітей не буває».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь