Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Закохуймо у спорт Павлівську громаду!"

Дата: 06.09.2018 14:39
Кількість переглядів: 799

 

Фото без описуВідсутність умов для всебічного культурного, фізичного розвитку призводить до серйозних негативних наслідків: пияцтво, зростання злочинності серед молоді та населення. Водночас, спорт – це один з найбільш доступних способів підтримки і збереження здоров'я, працездатності людини та змістовного проведення дозвілля. Заняття спортом, особливо аматорські, варто розглядати не тільки як спосіб зміцнення і збереження здоров'я, але і як превентивний засіб по запобіганню антисоціальних проявів поведінки в середовищі молоді та дорослих.

«Закохуймо у спорт Павлівську громаду!» Саме так називається проект, що реалізується громадською організацією «МЕТА-ПЛЮС» разом з активними та небайдужими жителями Павлівської громади за підтримки програми «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та Громадської організації «Молодіжна Платформа». Підтримує даний проект і Павлівська сільська рада.

Метою проекту є популяризація спорту та здорового способу життя через створення сприятливих умов для безкоштовних регулярних вуличних тренувань та організацію змагань з різних видів спорту шляхом відновлення спортивного майданчика у селі Павлівка.

Спортмайданчик спонукатиме молодь більш активно займатись спортом, здобувати навички у процесі фізичної підготовки, сприятиме зміцненню фізичного здоров'я усіх вікових категорій мешканців територіальної громади. На ньому зможуть займатись спортом всі бажаючі, незалежно від погодніх умов.

#activecitizensua #molodplatforma

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь