Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За підсумками 2018 року надходження місцевих бюджетів Волині зросли на 25,3 відсотка

Дата: 10.01.2019 11:59
Кількість переглядів: 597

Надходження місцевих бюджетів Волині у 2018 році наблизилися до 4 -мільярдної позначки – в розпорядження органи місцевої влади отримали 3 мільярди 884 мільйони гривень податкових платежів, - інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.   

«Порівнюючи надходження місцевих бюджетів минулого року з 2017 очевидним є фінансовий успіх тих територіальних громад, керівники яких активно співпрацювали з контролюючими органам в питанні детінізації економіки, створили рівні конкурентні умови для легального бізнесу та  впорядкували відносини з землевласниками та орендарями землі і майна. В підсумку, у 2018 році загалом громади Волині отримали на 785,4 мільйона гривень податків більше», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів запевнила, що органи ДФС завжди залишатимуться надійними партнерами місцевого самоврядування в питанні забезпечення надходжень. В межах компетенції фахівці ДФС допоможуть при плануванні та мобілізації податкових надходжень, дадуть фахові консультації та необхідну інформацію для залучення додаткових бюджетних надходжень, - звертають увагу в ГУ ДФС у Волинській області.

«Однак, варто врахувати, що позиція органів місцевої влади теж має вагомий, а часом і вирішальний вплив на ситуацію зі сплатою податків. Громади, лідери яких дбають про легальні робочі місяця та держреєстрацію підприємництва, аналізують надходження від майнових податків, мають кошти для соціально-економічного розвитку», - підкреслила Світлана Савчук.

Нагадаємо, що за підсумками 2017 року місцеві бюджети отримали 3,1 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструють територіальні органи ДФС у Волинській області.

                                                                            Сектор комунікацій  ГУ ДФС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь