Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Майже 600 мільйонів гривень податків спрямували до бюджетів волинські платники у січні 2019 року

Дата: 08.02.2019 10:07
Кількість переглядів: 529

Протягом січня  2019 року суб’єкти господарювання Волині сплатили до бюджетів усіх рівнів 591,7 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС. Це на 84,3 мільйона гривень більше проти січня 2017 року.

«Ріст податкових надходжень на 16,6 відсотка до минулорічних показників - перший позитив, що повинен покласти початок стабільному росту податкових надходжень упродовж усього фінансового року. А підстави для такого оптимістичного прогнозу - систематична робота щодо вдосконалення електронних сервісів, підвищення ефективності адміністрування податків і зборів, а також дієвий діалог з представниками соціально відповідального бізнесу», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів запевнила, що економічні тенденції сприяють тому, щоб бюджети усіх рівнів залучали необхідні кошти для виконання соціально-економічних програм розвитку.

«Інформаційно-аналітичні ресурси та технології нині дозволяють  максимально якісно опрацьовувати подану платниками звітність, аналізувати інформацію щодо ризиків несплати та попереджувати потенційні зловживання. Саме ця наша робота сприяє діяльності легального бізнесу, що дотримується вимог закону та дбає про інтереси держави», - підкреслила Світлана Савчук.  

Тим часом, як свідчить аналітика, платники податків Волині у перший місяць 2019 року спрямували до загального фонду держбюджету на 15,4 відсотка податкових платежів більше проти січня 2018 року. Місцеві бюджети теж отримали на 17,5 відсотка податків більше.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь