Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Січень 2019-го додав місцевим бюджетам Волині плюс 48,3 мільйона гривень податків до минулорічних показників

Дата: 08.02.2019 10:10
Кількість переглядів: 518

Місцеві громади Волині у січні 2019 року отримали 323,5 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС. Це на 48,3 мільйона гривень більше проти січня 2018 року, - інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.  

Таким чином, у перший місяць 2019 року громади Волині залучили до бюджетів на 17,5 відсотка коштів більше проти аналогічного періоду торік.

«Ріст доходів від податкових надходжень місцевих бюджетів Волині  –прогнозований, оскільки новий рік розпочався з підвищення соціальних стандартів. Як відомо, саме ПДФО з легальних зарплат належить до бюджетоформуючих платежів. Разом з тим, варто особливо відзначити активну позицію органів місцевого самоврядування, особливо новостворених територіальних громад, в питанні детінізації сфери зайнятості та легалізації підприємництва. Увага керівників громад до цих питань – основа бюджетного успіху», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, фахівці ДФС завжди дадуть кваліфіковану допомогу в питанні планування та мобілізації податкових надходжень.

 «Однак, ми потребуємо інформації від органів місцевої влади щодо ухвалених рішень,  об’єктів оподаткування майновими податками, зловживань чи ігнорування суб’єктами господарювання вимог закону, окрема у сфері реалізації підакцизної продукції чи наявності «тіньової» зайнятості. Своєчасно отримана від органів місцевої влади інформація значною мірою впливає на ефективність адміністрування податків, відповідно - надходження податкових платежів», - підсумувала Світлана Савчук.

         Сектор комунікацій  ГУ ДФС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь