Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги пенсіонерів, які одержують субсидії

Дата: 19.02.2019 10:45
Кількість переглядів: 626

З 1 березня 2019 року, відповідно  до Постанови  Кабінету  Міністрів України №62 від 6 лютого 2019 року «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», кошти для розрахунків за комунальні послуги виплачуватимуться безпосередньо одержувачам субсидій  готівкою.

Виплату житлових субсидій у готівковій формі особам, які одержують пенсії, здійснюватиме Пенсійний фонд України.

Період здійснення  виплати монетизованих субсидій буде синхронізовано з датами виплати пенсій. Тобто кожен пенсіонер – одержувач субсидії отримає гроші у встановлену за графіком виплати пенсії дату впродовж виплатного періоду (з 4 по 25 число місяця).

Зокрема, громадяни, які отримують пенсію через банківські установи одержать монетизовану субсидію на існуючі пенсійні картки, а особи, які отримують пенсію через АТ «Укрпошта»  отримають  субсидію готівкою  у  поштових відділеннях або ж її доставить листоноша додому разом із пенсією.

Дані кошти одержувачам субсидій необхідно спрямувати на  оплату комунальних послуг.

Якщо субсидію призначено з 2018 року, субсидіанти  у березні отримають готівку для оплати комунальних платіжок за лютий 2019 року. Відповідно у квітні надійдуть кошти для розрахунку за послуги, спожиті у березні, у травні – за квітневу комуналку.

Усім, хто вперше звернувся  за субсидією у 2019 році, розрахунки  з підприємствами за спожиті послуги здійснюватиме Ощадбанк.

Наголошуємо, що одержувачам пенсій для отримання виплати монетизованих субсидій звертатись додатково до управління Пенсійного фонду України  не потрібно. Нарахування сум субсидій, як і раніше, буде проводитись органами соцзахисту.

Звертаємо  увагу!

  1. Для отримання монетизованих субсидій надавати додаткові документи до управління Пенсійного фонду України не потрібно.

  2. Виплата житлових субсидій  Пенсійним фондом України  буде здійснюватись на підставі визначених Управлінням соціального захисту населення даних про суми монетизованих субсидій пенсіонерів.

  3. По всіх питаннях, пов’язаних з визначенням права на субсидію або її розміру потрібно звертатись до органу соцзахисту.

 

 

Начальник Нововолинсько-Іваничівськогооб’єднаного

управління Пенсійного фонду України                                                Т.КОШЛАТА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь