Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Власники нерухомості у січні 2019 року додали місцевим громадам Волині 9,3 мільйона гривень податку на нерухомість

Дата: 25.02.2019 10:10
Кількість переглядів: 624

Фото без опису

Від оподаткування нерухомого майна громади Волині у січні 2019 році отримали 9,3 мільйона гривень податку. Це на 29,1 відсотка більше січня минулого року. 

У січні податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки сплачували юридичні особи, котрі самостійно визначають об’єкти оподаткування та суми до сплати. Разом з тим, чимало платників звертаються за консультаціями до фахівців ДФС щодо правильності нарахування податку.

 Зі свого боку фахівці територіальних органів ДФС у Волинській області максимально якісно опрацьовують інформацію щодо наявних об’єктів оподаткування, консультують не лише суб’єктів господарювання, а й громадян щодо особливостей сплати цього майнового податку.

 Враховуючи той факт, що повідомлення про нараховану суму  податку на нерухомість громадяни отримуватимуть до 1 липня, в ГУ ДФС у Волинській області до моменту вручення повідомлення рекомендують власникам вартісного житла провести звірку з базами органів ДФС в Центрах обслуговування платників. 

Оподаткування нерухомості є одним з вагомих джерел надходжень місцевих бюджетів. Отож, ГУ ДФС у Волинській області пропонують органам  місцевої влади теж ретельно опрацьовувати інформацію щодо платників майнових податків, які здійснюють діяльність чи проживають на території громади.

                 Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь