Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Платники податків Волині надають перевагу електронному формату спілкування з ДФС

Дата: 18.03.2019 09:35
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

Волинські суб’єкти господарювання - юридичні та фізичні особи, впевнено використовують у спілкуванні з ДФС  сучасний і зручний формат – подання звітності в електронному вигляді.

Зокрема, з початку 2019 року 64064 звітні документи від юридичних осіб області надійшло до ДФС за посередництвом телекомунікаційного зв’язку. 51616 документів із загальної кількості від платників податків - фізичних осіб теж подано з використанням пропонованих електронних сервісів.

Прихильники сучасних інформаційних технологій  - традиційно підприємства та фірми, що зареєстровані у містах. Однак, лідерами за кількістю поданих електронних звітів у відсотковому виразі нині є три райони Волині.

Станом на 01.03.2019 року 77 відсотків звітних документів суб’єктів господарювання Шацького району подані в електронному вигляді. Підприємства, фірми та підприємці Ковельського району подали на опрацювання ДФС за посередництвом електронних сервісів 72 відсотки звітів. У трійці лідерів – платники податків Луцька та Луцького району, які   протягом січня-лютого поточного року 71 відсоток звітів сформували і надіслали до ДФС  електронною поштою.

«Формат спілкування з фахівцями ДФС через Електронний кабінет та за посередництвом інших електронних сервісів доступний кожному. Паперові звіти, підготовка, подання та опрацювання яких  вимагає чималих часових та фінансових витрат, - практика минулого століття. Запрошуємо платників податків бути активними користувачами  сучасних інформаційних технологій, що дозволяють звітуватися швидко, якісно та без спілкування з контролером», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Отож, в Головному управлінні ДФС у Волинській області рекомендують тим представникам підприємництва,  які ще не оцінили переваги електронного звітування, якнайшвидше придбати посилений сертифікат електронного цифрового підпису, зареєструватися в Електронному кабінеті та спілкуватися з фіскалами дистанційно.

Довідково: протягом двох місяців 2019 року волинські платники податків подали за посередництвом електронних сервісів ДФС 115680 декларацій.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь