Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Творчий звіт аматорських колективів відбувся в клубі с.Колона

Дата: 12.05.2019 20:37
Кількість переглядів: 838

Фото без опису

12 травня, у День  матері,  відбувся творчий звіт  аматорських колективів та окремих виконавців клубу с. Колона. До концертної програми,  що мала назву «Вінок України сплітаю з талантів рідного краю», увійшло 20 різних за жанрами та тематикою виступів. Гостей свята зустріли учасники духового оркестру. Своєю виконавською майстерністю глядачів вразили вокальні квартети «Самоцвіти», «Райдуга» та «Злагода»,  ансамбль «Криниченька». Запалив публіку «Колонівський батальйон», справжньою  окрасою творчого звіту  став виступ чоловічого вокального ансамблю «Будьмо», сімейного дуету Лесі та Романа Санжарівських, сестер Копанько. Шквал позитивних емоцій подарували вихованці дитячого садочка «Казка» та Уляна Петрицька. Приємно вразила пісенна палітра у виконанні Тараса Мельника, Катерини Павлович, Софії Мазурок. Усі колективи та солісти,  продемонстрували високу виконавську майстерність, творче натхнення, створили незабутні яскраві художні образи.
Манила й заворожувала око виставка робіт Колонських майстрів, що демонструвала собою рівень розвитку традиційних видів народного мистецтва, зокрема вишивання.

Присутній на творчому звіті начальник гуманітарного відділу Ніна Петренко  звернувся до  учасників та глядачів:

- «Дорогі аматори сцени! Я думаю, що кожен, хто прийшов в цей зал отримав масу задоволення. Велике дякую усім, хто долучився до цього неймовірного дійства. Я дуже горда з того, що у нас в громаді є багато талановитих людей та прекрасне підростаюче покоління. Бажаю всім артистам, щоб у них завжди були аншлаги, неймовірні овації та тільки перемоги у плідній та нелегкій роботі». Після чого вручила подарунковий  сертифікат від імені очільника громади Андрія Сапожника на суму три тисячі гривень. До усіх привітань долучилися головний спеціаліст з питань культури Олена Шумик та керуючий Колонським відділком ТзОВ «П’ятидні»  Петро Марчук.

Глядачі дякували учасникам творчого звіту за подароване мистецьке свято бурхливими аплодисментами й схвальними відгуками, бажаючи нових творчих досягнень і натхнення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь