Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА!!! ІНФОРМАЦІЯ ПО СУБСИДІЯХ!!!

Дата: 13.05.2019 16:16
Кількість переглядів: 684

Фото без опису

Зміни до порядку надання субсидії 

Стосовно призначення субсидії на наступний період у травні 2019 року звертатись в Центр надання адміністративних послуг Павлівської сільської ради або старостати.

Повторно з заявою та декларацією у травні обов’язково мають звернутися:

  • орендарі житла;
  • внутрішньо переміщені особи;
  • домогосподарства, яким субсидію було призначено не на всіх зареєстрованих осіб ( якщо є зареєстровані особи, які не проживають за місцем реєстрації – довідка з місця проживання або факт підтвердження проживання)
  • домогосподарства, де є непрацюючі особи працездатного віку, в яких або відсутні доходи, або вони менші мінімальної заробітної плати;
  • якщо у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства відбулися зміни протягом останнього року (народження, смерть, реєстрація чи зняття з реєстрації місця проживання)

Громадянам, які одержували субсидію в опалювальному сезоні і відповідно до Положення мають подавати нові заяви і декларації, за відсутності заборгованості субсидія призначається також у грошовій готівковій формі (незалежно від того, у якій формі отримували субсидію в опалювальному сезоні).

Громадянам, які одержували житлову субсидію в опалювальному сезоні і у них наявна заборгованість з оплати послуг, субсидія на наступний період призначається у грошовій безготівковій формі після вирішення питання з наявною заборгованістю. Крім того, за наявності заборгованості в окремих випадках, з урахуванням обставин, що склалися, комісія може прийняти рішення щодо призначення субсидії на наступний період (у грошовій безготівковій формі).

Громадяни, які отримували субсидію у грошовій готівковій формі, мають право перейти на безготівкову форму отримання субсидії,або навпаки, подавши з 1 травня нову заяву та декларацію.

Літню субсидію будуть розраховувати на основі  доходів громадян, отриманих у ІІІ-ІV кварталах 2018 року. Сім’ї, які станом на травень-червень мають борги за комуналку, будуть переведені на безготівкову монетизацію за умови оплати боргу або укладення договору  реструктуризації.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь