Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Децентралізація: ключові зміни за 2017-2018 роки»

Дата: 13.05.2019 15:12
Кількість переглядів: 1395

Фото без опису

12 травня 2019 року в клубі села Колона був розгорнутий виїзний інформаційно-консультаційний пункт "Децентралізація: ключові зміни за 2017-2018 роки".

На заході проходило активне обговорення успіхів та проблем Павлівської громади, які відбулися за три роки деценталізації. Як господарює громада, як вона має заробляти і як ефективно використовувати зароблене.

Працівники бібліотек громади (Оксана Грисюк, Оксана Патер, Людмила Шевчук) разом з ГО «МЕТА-ПЛЮС» (Оксана Стасюк) поширювали матеріали про суть децентралізації, адже в час кардинальних змін саме інформація є найважливішою.

Позитивним виявився живий діалог, зацікавлення, громадянська позиція жителів про децентралізацію в загальному і зокрема в нашій громаді. Цікава зустріч, багато запитань та змістовні відповіді. Важливо, що багато молодих людей цікавляться питаннями децентралізації та реформами, які відбуваються в як у нашій громаді, так і в Україні. Серед роздаткових матеріалів, жителі знаходили відповіді, які їх турбували.

Захід відбувся за участі заступника голови ОТГ (Ніна Петренко), головного спеціаліста гуманітарного відділу (Олена Шумик),  в.о. старости (Людмила Лук’янчук), начальника відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій (Оксана Стасюк), депутатів села (Віталій Кузьмич, Зоя Шевчук, Лілія Кузьмич), в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізує USAID спільно з IREX, за підтримки АМУ.

#USAID #PULSE #IREX #АМУ#ПУЛЬС



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь