Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завдяки волинським декларантам бюджети отримають майже 20 мільйонів гривень надходжень

Дата: 15.05.2019 10:20
Кількість переглядів: 535

За умови сумління волинян, котрі відзвітувалися про доходи за 2018 рік, від декларантів бюджети цього року отримають на 15 відсотків коштів більше, - інформує управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Волинській області.

Як свідчить аналітика, 1848 волинян у річних податкових деклараціях визначили до сплати 16,5 мільйона гривень ПДФО і 3 мільйони гривень військового збору.

Більшість волинян-декларантів вже сплатили податкові зобов’язання. Зокрема, до бюджетів спрямовано 10,6 мільйона гривень ПДФО і 1,9 мільйона гривень військового збору. 

«Чесне і прозоре декларування доходів– першочергове питання порядку денного суспільства, що прагне досягнути найвищих стандартів якості життя. Як свідчить практика розвинутих країн, саме з моменту запровадження загального декларування доходів країни виходили на новий рівень громадянської свідомості і відповідальності платників податків перед суспільством. У нас вже є більш як десятирічний досвід проведення кампаній декларування. Остання – одна з найбільш успішних. Це означає, що рівень податкової культури громадян поступово підвищується», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів відзначила, що 70 відсотків волинських декларантів вже перерахували до бюджету задекларовані податкові зобов’язання.

Довідково: в період кампанії декларування доходів за 2018 рік річні податкові декларації до територіальних органів ДФС у Волинській області  подали 5368 громадян.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь