Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На ринку реалізації алкоголю і тютюну проведено майже сто фактичних перевірок волинського бізнесу

Дата: 23.05.2019 09:12
Кількість переглядів: 648

Протягом січня-квітня 2019 року на Волині у сфері реалізації підакцизної продукції проведено 93 фактичні перевірки. 180 виявлених порушень, які допустили як оптовики, так і представники малого підприємництва, - підсумок здійснених контрольно-перевірочних заходів, - інформує управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області.

Отож, в ГУ ДФС у Волинській області застерігають представників підприємництва від реалізації та зберігання алкогольних напоїв і тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка. В ході проведених фактичних перевірок встановлено 16 таких порушень.

В ГУ ДФС в області також звертають увагу на необхідності дотримання суб’єктами підприємництва цінової політики. Загалом фіскали встановили 75 фактів реалізації підакцизної продукції за цінами нижчими чи вищими від передбачених чинними нормами.  

Наявність ліцензії для торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами – теж обов’язкова законодавча умова. В ході проведення фактичних перевірок відсутність дозвільних документів на реалізацію підакцизної продукції встановлено у 20 випадках. Ще 57 зафіксованих порушень  стосуються готівкового обігу та касової дисципліни.

За допущені порушення  волинські фіскали застосували майже 1,5 мільйона гривень штрафних санкцій. З врахуванням попередніх періодів до бюджету сплачено майже 1,6 мільйона гривень застосованих штрафів.

Нагадаємо, що про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, можна повідомити  за номерами телефонів у м. Луцьк  (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області) або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою:  м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

 

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь