Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На підтримку національної армії волиняни спрямували 94,3 мільйона гривень військового збору

Дата: 23.05.2019 09:15
Кількість переглядів: 567

На Волині стабільно зростають надходження військового збору. Зокрема, за підсумками січня-квітня 2019 року до держбюджету в області сплачено 94,3 мільйона гривень військового збору. Це на 21,1 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

Оскільки військовий збір сплачується з легальних доходів громадян, то кожен, хто отримує легальну зарплату, щомісяця робить посильний фінансовий внесок в обороноздатність держави, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

«Турбота про здатність країни захищати свої інтереси в умовах військового протистояння передбачає своєчасну і повну сплату податків, зокрема військового збору. Тож, щиро дякую тим працедавцям і суб’єктам підприємництва, які свідомі свого конституційного обов’язку щодо сплати податків. Саме соціально відповідальний бізнес заслуговує на повагу кожного  громадянина і суспільства в цілому», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що завдяки налагодженому діалогу з представниками сумлінного бізнесу в області спостерігається стабільна тенденція до росту податкових надходжень.

Довідково: за підсумками січня-квітня 2019 року найбільшу суму військового збору сплачено у м. Луцьку – 40,4 мільйона гривень, на території Луцького району – понад 7,4 мільйона гривень, у м. Ковель – понад 5,9 мільйона гривень, у м. Володимир-Волинський - 5,1 мільйона гривень військового збору, у м. Нововолинськ –  4,5 мільйона гривень.

          Сектор комунікацій  ГУ ДФС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь