Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підписання Угоди про міжнародну співпрацю

Дата: 29.05.2019 11:42
Кількість переглядів: 686

Фото без опису

28 травня 2019 року голова Павлівської громади Андрій Сапожник та  війт гміни Войславіце Henryk Golebiowski уклали Угоду про міжнародну співпрацю.

Угода була підписана під час чергової сесії гміни Войславіце в день місцевого самоврядування, що відзначається в Республіці Польща.

Обидві сторони домовилися про налагодження співпраці в галузях місцевого самоврядування, культури і мистецтва, освіти, транскордонного туризму, спорту, екології, підтримки місцевих ініціатив, розвитку промисловості, сільського господарства та торгівлі.

Делегація Павлівської громади у складі голови Андрія Сапожника, заступника Ніни Петренко, секретаря Ольги Когут, головного спеціаліста гуманітарного відділу з питань культури Олени Шумик ознайомилися з роботою Центру культури, спорту і туризму в місті Войславіце, яким керує директор Sylwia Jasiuk.

Намічено перші плани щодо участі творчих колективів Павлівської ОТГ у культурно-мистецьких заходах польських партнерів. Відтак, у липні місяці запланована перша творча поїздка на фестиваль «Трьох культур», що проходитиме в м.Войславіце.

Зустріч відбулася разом із директором Комунальної установи «Агенція розвитку Єврорегіону «Буг» Іриною Ітані та директором секретаріату Асоціації органів місцевого самоврядування Республіки Польща Galina Grabarczuk в рамках співпраці Транскордонного Cоюзу "Єврорегіон Буг".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь