Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В громаді привітали працівників медичної галузі

Дата: 13.06.2019 20:00
Кількість переглядів: 1761

Фото без описуЦього дня вони не ховали обличчя під медичною маскою, проміняли білий халат на  гарні сукні. Теплі слова, вітання, побажання і  солодкі подарунки – все для них, для медичних працівників громади.

З нагоди дня медичного працівника, 13 червня 2019 року, в актовій залі Павлівського ліцею, відбулися святкові урочистості, які традиційно відзначають у третю неділю червня. Так, життя та здоров'я людини є найбільшою цінністю держави. Турбота про цей скарб – щоденна праця тих, хто обрав фах медика. Праця нелегка, відповідальна, бо окрім знань, потребує мужності і людяності, великих душевних і фізичних сил.

Висловив слова вдячності  Павлівський сільський голова Андрій Сапожник: «Напередодні свята дякую усім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість. Впевнений, що і надалі ви гідно нестимете високе звання медичного працівника. Бажаю всім міцного здоров’я на довгі роки, родинного тепла і затишку,  наснаги та нових успіхів у благородній справі".

За сумлінну працю, високий професіоналізм, чуйність і милосердя, вагомий особистий внесок у справу охорони здоров’я  жителів села Павлівка  та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника  Подякою голови нагороджено  Ольгу Оранську  (медичну сестру Павлівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини). 

За  наполегливу працю, високу професійну майстерність, віддане служіння людям, відповідальність та цілеспрямованість, вірність професії  та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника Подякою голови нагороджено Валерія Вавринюка (фельдшера невідкладних станів Іваничівського відділення  КЗ «Волинський обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф»).

Від імені народного депутата Ігоря Гузя усіх медиків привітав помічник народного депутата Ігор Пятоха, який вручив Подяки Наталії Іванчук (медичній сестрі Старопорицької амбулаторії  загальної практики сімейної медицини) та Галині Кулай (медичній сестрі пологового відділення Іваничівської ЦРЛ). А також, Подякого голови ОДА нагороджено Людмилу Піварчук.

До всіх  вітань приєдналися заступник голови - начальник гуманітарного відділу Ніна Петренко та головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Роман Киця.

Після  урочистостей  відбувся святковий концерт, в якому взяли участь творчі колективи та окремі виконавці громади, які подарували усім присутнім запальні танці, гумор, пісні та гарний настрій. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь