Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Наша громада - наш спільний дім"

Дата: 18.06.2019 08:52
Кількість переглядів: 1165

В рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)», який впроваджує Асоціація міст України (АМУ) у партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів  IREX та за фінансової  підтримки агенства США з міжнародного розвитку USAID, працівники бібліотек громади (Оксана Грисюк, Оксана Патер, Людмила Шевчук) разом із завідуючою БК с. Завидів (Наталія Редько) за підтримки громадської організації «МЕТА-ПЛЮС» (Оксана Стасюк) в приміщенні Павлівського ліцею 17 червня  2019 року провели товариську зустріч жителів громади з представниками влади.

Учасники мали можливість поставити питання голові ОТГ (Андрій Сапожник), заступнику голови (Ніна Петренко), головному спеціалісту гуманітарного відділу (Олена Шумик), депутату сільської ради (Василь Живчин) та головному лікарю Центру первинної медико-санітарної допомоги (Роман Киця).

На заході було не тільки інформування місцевих жителів про здобутки децентралізації за два роки самостійного господарювання громади після створення ОТГ, але й обговорювалися питання, що хвилюють місцевих мешканців. Загалом, людей найбільше цікавили питання про розвиток освіти, культури та медицини в громаді. На всі питання, які цікавили присутніх, було надано вичерпні відповіді та роз’яснення представниками органів місцевого самоврядування.

Приємним була участь і зацікавлення заходом здобувачів освіти Павлівського ліцею та студентів, які відчули, що вони причетні до змін, які відбуваються в нашій громаді.

#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС #ГО_МЕТА-ПЛЮС



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь