Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обрано найспівучішу родину Павлівщини!

Дата: 08.07.2019 11:18
Кількість переглядів: 1562

Фото без опису

7 липня 2019 року на території Павлівського озера, відбувся родинний огляд-конкурс «Співуча родина Павлівщини», що проходив в рамках проведення свята Івана Купала. Основною метою дійства стало виявлення родинних талантів, популяризація сімейних цінностей та згуртування родин.

Символічно, що свято  відбулось на передодні Дня родини, адже родина - це найголовніше місце у житті кожного,  у родині панує своя енергетика, своя аура, свій зв'язок поколінь.  

Огляд-конкурс зібрав п'ятнадцять неповторних та  талановитих сімей та родин.   Кожен із виступів мам, татусів і бабусь, разом з донечками та онуками, кумів був зворушливим та неповторним. Зі сцени лунали традиційні українські пісні: про Україну, маму, родинне коріння.

Початком заходу став пролог «Ой на Івана, та й на Купала», який  показали танцювальний колектив клубу с. Трубки та тріо у складі Алли Юндак, Оксани Патер та Зої Гурської.

З  вітальним словом до глядачів звернувся  очільник громади Андрій Сапожник, який привітав усіх зі святом та побажав  присутнім творчих успіхів та  міцного здоров’я. До привітань приєднався помічник народного депутата України Ігоря Гузя  Андрій Бокоч.

Своє пісенне мистецтво дарували:  сімейний дует у складі  Миколи  та  Ангеліни Піварчуків села  Павлівка,  дует у складі мами Наталії та доньки Катерини Мозолів село Старий Порицьк, квартет кумів сім’ї Кузьмичів та Юндаків села Колона, тріо сестер Таїсії Семінської, Наталії Півницької та Світлани П’ясецької села Завидів,  дует у складі Наталії та Марії  Мельничуків села Жашковичі, родинний ансамбль Грицюків села Переславичі, дует у складі свекрухи Оксани Ткачової та невістки Олени Сороки села Самоволя, вокальна група кумів у складі Світлани  Завишнюк, Людмили Гринюк, Алли Стецюк, Надії Байбух та Степана Мусікевича села Милятин, родинний ансамбль «Намисто» села Трубки, родинне тріо сестер Зої Гурської, Антоніни Шемелюк та онучки Анастасії села Радовичі, дует сестер Богдани Гринюк та Анастасії Смаль села Топилище, дует у складі дядька Миколи Пасічника та племінника Ігора Мартиненка села Старосілля, дует  сестер у складі Софії Мазурок та Карини Павлович села Колона, сім’ї Романюків села Риковичі, родинне тріо Парфенюків села Жашковичі.

Журі конкурсу, до складу якого увійшли  Ніна Петренко – заступник голови,начальник гуманітарного відділу, голова журі, Світлана Тарасюк  -  директор Іваничівського  КЗ РД «Просвіта»,  керівник народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Прибужжя», Лілія Васага  -  керівник танцювальної групи народного   аматорського  ансамблю пісні і танцю «Прибужжя», Вікторія Чернета  -  вчитель музики ЗОШ I-II ст. с.Старий Порицьк, визначило переможців. Ними стали: родинне тріо у складі  Зої Гурської, Антоніни Шемелюк та онучки Анастасії села Радовичі (III-тє місце), квартет кумів сім’ї Кузмичів та Юндаків села Колона (II-ге місце), родинне тріо Парфенюків села Жашковичі (I-ше місце).

Протягом дійства глядачі мали можливість методом голосування обрати «Родину глядацьких симпатій», нею став родинний ансамбль Грицюків села Переславичі

Під час свята  діяла фотозона світлин співучих родин громади,  проводились майстер-класи по плетінню купальських віночків та зачісок, яку організували працівники бібліотек. Крім того, відбувалися спортивно-масові заходи: міні футбол,пляжний волейбол,перетягування канату.

Переможці та учасники заходу були нагородженні грамотами та подяками сільського голови Андрія Сапожника та цінними подарунками від народного депутата України Ігоря Гузя.

Фінальною родзинкою дійства стало проведення розважальної програми з елементами фарб холлі. А на згадку про захід залишився стилізований вінок, котрий учасники вквітчали протягом  своїх виступів.

Співучі родини Павлівщини  подарували присутнім яскравий, емоційний, вишуканий концерт, у вінку якого сплетися українська народна і сучасна пісня, звуки мелодій, ритми танцю і щира українська душа. Хай  родовід українського народу не обривається, духовний світ не втрачається, а переходить у спадок, через культурний зв'язок  часів і  поколінь , через пам'ять народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь