Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся творчий звіт аматорських колективів клубу села Трубки

Дата: 13.07.2019 16:52
Кількість переглядів: 857

Фото без описуНа одному диханні відбувся творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців клубу села. Трубки.

Концертна програма розпочалась із «Молитви за Україну» у виконанні жіночого вокального ансамблю та молитви за мир, яка линула із вуст настоятеля місцевого храму отця Сергія.

Кожен виступ, за словами глядачів, був неповторним і незабутнім  — бентежив душу, хвилював серце, а то й викликав чисту сльозу. Для  односельчан та гостей села лунали пісні «Не журись козаче", "Їдуть козаченьки", "Біля річки", "Соловей щебече", "Їхали козаки полем","Побажання Україні», які виконали хорова група. Своє пісенне мистецтво подарували і солісти Мар’яна Панасюк «Виший мамо мені сорочку», Соломія Марчук «Хай радіють усі», Оксана Козакевич «Мій милий серцю край», Галина Шлапак « На край світу за тобою», дует сестер у складі Соломії та Вероніки Марчук «Татове серце», Світлана Лаць та Любов Сушицька «Зелений сад». Урочисто та патріотично продекламував вірш «Моя Україна» Богун Олег.

Концертна програма була наповнена хореографічними номерами колективу «DanceLife», який очолює  Ольга  Шпак.  Слід відмітити, що  дизайнером і пошиттям сценічних костюмів виступив сам керівник.

Шквал глядацьцих оплесків та море емоцій, викликав перегляд жартівливої вистави «Віддавали батька в прийми», яку втілили в життя Володимир Шлапак, Оксана Дорошук, Світлана Вакула, Юлія Марценюк та Богдан Козакевич.

У фойє клубу милувала око всіх присутніх виставка робіт народно-прикладного мистецтва, яку зібрала та підготувала бібліотекар  Світлана Лаць.

Після закінчення концерту виконуючий обов’язки старости сіл Завидів,  Переславичі, Трубки  Слав’ян Кулай,  щиро подякував усім учасникам творчого звіту за подарований змістовний концерт та  вручив сертифікат на суму 3000.00грн. від сільського голови Андрія Сапожника.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь