Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято родини відсвяткували в БК с.Завидів

Дата: 14.07.2019 20:37
Кількість переглядів: 665

Фото без описуСім’я, родина, рід… Який величезний зміст цих слів. В них усе: лагідний материнський наспів, перші кроки і лепетання маляти, теплі бабусині очі, в яких здається освічується вся любов землі, мудрі дідусеві повчання, щастя і горе, любов і зітхання, образи і непорозуміння, будні і свята. З нагоди Дня родини 14 липня у с. Завидів відбулося  свято «В країна єдиній слався, родино».  В цей день село, як завжди, радо зустрічало гостей.

Захід  розпочався з футбольного матчу між ФК «Ветерани с. Сабанівка» і ФК «Завидів». В обідню пору, на місцевому стадіоні, зібрались жителі та гості села від старого до малого. Всі щиро вболівали за спортсменів. Від імені народного депутата України  Ігоря Гузя усіх присутніх привітав зі святом помічник народного депутата Ігор П’ятоха, який також нагородив учасників спортивних змагань подарунками. Родинне свято продовжилось у Будинку культури, де концертна програма розпочалася з молитви за Україну, яка лунала з вуст настоятеля храму протоієрея Володимира. Із теплими словами, веселими гуморесками та щирими піснями привітання продовжили чоловічий вокальний гурт «Просвіта» села Сабанівка Радехівського району. 

Свято закінчилось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і приємні враження переповнювали кожного.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь