Павлівська громада
Волинська обл., Володимирський р-н
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Аматори сцени БК с.Жашковичі -відзвітували!

Дата: 21.07.2019 10:43
Кількість переглядів: 1014

 

 

Фото без опису«Бринить співає Україна» під такою назвою 20 липня  відбувся творчий звіт аматорських  колективів, окремих та майстрів народного мистецтва БК с.Жашковичі.

Цього дня у фойє закладу приємно вразила усіх  презентація виставки майстрів народного мистецтва, яку провела і підготувала бібліотекар Оксана Грисюк. На експозиції були представлені унікальні старовинні приладдя для щоденного побутового вжитку, що зберігаються в місцевих жителів. А також, розгорнута персональна виставка ляльок - мотанок Ганни Лемешко та картини Миколи Матвіюка.

Розпочалося  дійство із благословення настоятеля Свято-Миколаївського храму с.Жашковичі отця Богдана.  

Шквал оплесків отримав народний аматорський фольклорно-етнографічний колектив «Берегиня» (керівник Наталія Мельничук), який показав глядачам фрагмент обрядового дійства «Обжинки» та виконав ряд українських народних та повстанських пісень.  Мелодійні і задушевні пісні присутнім дарували: родинне тріо Парфенюків, дует у складі Наталії та Марії Мельничуків, сестри Софія та Юлія Колошнюки.

Також, своє пісенне мистецтво подарували глядачам жіночий вокальний ансамбль «Мрія» (керівник Наталія Мельничук), Роман Королюк  та   маленький соліст Богдан Колошнюк.

Окрасою творчого звіту стали танцювальні композиції «Молодь України», «Хореографічний мікс» та «Вареники» (керівник Лілія Васага), а ще гумор, який майстерно виконав Олександр Васага.

Колективи показали відпрацьований, цікавий репертуар, спеціально підготовлений до творчого звіту. Оглядовою комісією відмічено стабільну плідну працю колективів, а також підвищення рівня виконавської майстерності.

По закінченню творчого звіту зі словами вдячності виступила заступник голови - начальник гуманітарного відділу Ніна Петренко, яка від імені голови громади Андрія Сапожника вручила сертифікат на суму 3 тисячі гривень та подякувала за хороший  концерт і представлену виставку.

На згадку, членам журі, про активне творче життя аматорів сцени закладу культури села Жашковичі, подаровано фотолистівку.

Звіт пройшов успішно, концертний зал, повністю заповнений людьми та слова вдячності, що линули звідусіль – це найвища оцінка для артистів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь